GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Γλυκά => Μήνυμα ξεκίνησε από: hambo στις Δεκέμβριος 01, 2010, 16:47:26 μμ



Τίτλος: Μπισκοτα Hambo specials
Αποστολή από: hambo στις Δεκέμβριος 01, 2010, 16:47:26 μμ
200 γρ βουτυρο γαλακτος
διπλος espresso
600 γρ αλευρι για ολες της χρησεις
2 αυγα
200 gr ζαχαρη καστανη
2 βανιλιες
1 κουτ του γλυκου μπεικιν μπαουτερ

Κτυπαμε πολυ καλα το βουτυρο το μπεικιν  με τα αυγα και την ζαχαρη και υστερα ριχνουμε τον καφε ανακατευουμε για λιγο
και ριχνουμε το μισο αλευρι και στη συνεχεια το υπολοιπο και ζυμωνουμε παρα πολυ καλα.

Κανουμε μπαλακια και μετα τα παταμε λιγο.

Σε ταψι με λαδοκολα στου 200 βαθμους για 15 λεπτα


Επισης μπορειτε να βαλετα πρωτου τα ψησετε απο πανω σοκολατα σε σταγονες η να ριξετε μεσα στο μειγμα σιροπι φουντουκιου η σοκολατας
η οτι σασ αρεσει αλλα θα θελει και αλευρι παραπανω.