GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Αναζήτηση Συνταγής => Μήνυμα ξεκίνησε από: FAYE1908 στις Δεκέμβριος 20, 2007, 15:28:16 μμ



Τίτλος: Μοσχαράκι "μαδημένο"
Αποστολή από: FAYE1908 στις Δεκέμβριος 20, 2007, 15:28:16 μμ
καλησπερα!
ελπιζω να περασατε ωραια στη συναντηση.
δεν ηξερα που να το ποσταρω γιατι δεν ξερω αν προκειτε για goumet αλλα τεσπα..
εφαγα χθες σ ενα κρητικο εστιατοριο ενα φανταστικο πιατο. λεγοταν 'μαδημενο' και αποτελειτο απο μοσχαρακι στην κυριολεξια μαδημενο,σαν τριμμα,με κοκκινη σαλτσα και μακαρονακι στριφτο παραδοσιακο. ελιωνε στο στομα,ειχε μια γλυκυτητα που μαλλον του την εδινε το καρυδι που υπηρχε μεσα. αν καποιος ξερει κατι πλιζ....   


Τίτλος: Απ: Μοσχαράκι "μαδημένο"
Αποστολή από: sgr στις Δεκέμβριος 20, 2007, 22:46:29 μμ
Βρε Ρένα μου, τι να σου πω εγώ θα το πέρναγα ελαφρά από το μούλτι και θα έκανα τη δουλειά μου. Μιλάω για κοκκινιστό μοσχαράκι. Χιχιχιχιι
Τι να σου πω πάλι. Ας μιλήσουν οι Κρητικές....  :D :D :D :D :D :D :D :D


Τίτλος: Απ: Μοσχαράκι "μαδημένο"
Αποστολή από: Lia_P στις Δεκέμβριος 21, 2007, 00:50:48 πμ
Αυτό το φαγητό το έφαγα στην Ισπανία και ήταν πεντανόστιμο. Το κρέας είχε τη μορφή όχι μικρών κομματιών αλλά ινών, φτιαγμένο με ντομάτα δηλ κόκκινη σάλτσα. Δεν γνωρίζω πώς φτιάχνεται αλλά στην όψη δεν είναι τόσο δελεαστικό αλλά από γεύση  καταπληκτικό.

 FAYE1908, γράψε μας σε ποιο εστιατόριο το έφαγες.


Τίτλος: Απ: Μοσχαράκι "μαδημένο"
Αποστολή από: Lia_P στις Δεκέμβριος 27, 2007, 11:45:45 πμ
Βρε παιδιά, κανείς δεν ξέρει αυτή τη συνταγή;
Και εμένα με ενδιαφέρει, γιατί είναι πεντανόστιμη.


Τίτλος: Απ: Μοσχαράκι "μαδημένο"
Αποστολή από: FAYE1908 στις Δεκέμβριος 27, 2007, 14:47:46 μμ
lia,στο 'αλατσι',απεναντι απ το χιλτον. το εφαγα μαζι με μακαρονακι σκιουφιχτο,καπως ετσι λεγεται δηλ.
γευση απο ουρανο,ειλικρινα..
το χαρακτηριστικο δε ηταν οτι γλυκιζε στη γευση εξουδετερωνοντας τελειως την ντοματα...εκπληκτικο.
ακομα εχω την γευση του στον ουρανισκο μου.