GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Κρεατικά => Μήνυμα ξεκίνησε από: hambo στις Ιούνιος 03, 2011, 22:19:00 μμ



Τίτλος: Σαλιγκαρια Hambo specilas
Αποστολή από: hambo στις Ιούνιος 03, 2011, 22:19:00 μμ
1 kg σαλιγκαρια   (εγω τα βαζω για 2 μερες μεσα σε μια λεκανη οπου ριχνω λιγο καλαμποκαλευρο και ριγανη και τα σκεπαζω με ενα τουλι)
1 μεγαλη πατατα
1 ντοματα  /=/
1 κρεμυδι   /=/
αλατι πιπερι
νερο
ελαιολαδο

Κοβουμε σε μεγαλα κομματια το κρεμυδι και το τσιγαριζουμε ελαχιστα ,ριχνουμε την ντοματα οπου την εχουμε περασει απο τον τρυφτη
και την πατατα  που εχουμε κοψει σε κυβους - αλατι πιπερι -το νερο  1 ποτηρι νερο  και τα σαλιγκαρια μας.
Σε 40λεπτα ειναι ετοιμα.


Τίτλος: Απ: Σαλιγκαρια Hambo specilas
Αποστολή από: sgr στις Ιούνιος 05, 2011, 11:25:28 πμ
Αχ τρέλλα φαγητό.