GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Ζυμαρικά - Δημητριακά - Όσπρια => Μήνυμα ξεκίνησε από: aalexandrop στις Νοέμβριος 18, 2011, 09:21:38 πμ



Τίτλος: Φασόλια μαυρομάτικα
Αποστολή από: aalexandrop στις Νοέμβριος 18, 2011, 09:21:38 πμ
Έχω, την εξής απορία - απευθύνομαι κυρίως στη Μαργαρίτα, που έχει δώσει συνταγή για τα μαυρομάτικα: αφού βράσουν τα φασόλια και τα σουρώσουμε, αν δεν θέλουμε να τα κάνουμε άμεσα σαλάτα, αλλά να τα βάλουμε στο ψυγείο, τους βάζουμε ευθύς-εξαρχής λάδι ή όχι;
Έχω παρατηρήσει πως το λάδι παγώνει στο ψυγείο!
Τα φώτα σας, κυρίες μου..


Τίτλος: Απ: Φασόλια μαυρομάτικα
Αποστολή από: margarita79 στις Νοέμβριος 18, 2011, 09:24:19 πμ
Οχι δε χρειαζεται να τους βαλεις τιποτα.Μπορεις να τα βαλεις και σκετα στο ψυγειο.Αλλά και να τα κανεις σαλατα και να μεινουν στο ψυγειο με τα υπολοιπα υλικα μια χαρα θα ειναι γιατι θα νοστιμεψουν.Απλα θα τα βγαλεις νωριτερα για να ξεπαγωσουν και προσθετεις το λαδι .Εγω παντα ετοιμαζω τη σαλατα λιγο νωριτερα για να δεσουν οι γευσεις.


Τίτλος: Απ: Φασόλια μαυρομάτικα
Αποστολή από: aalexandrop στις Νοέμβριος 18, 2011, 09:30:41 πμ
Μαργαρίτα, σ' ευχαριστώ για την απάντηση.  :-*