GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Γενική συζήτηση => Μήνυμα ξεκίνησε από: zoran στις Νοέμβριος 27, 2011, 10:27:47 πμ



Τίτλος: πού τα συσκευάζετε;
Αποστολή από: zoran στις Νοέμβριος 27, 2011, 10:27:47 πμ
...όταν τις βάζετε στο ψυγείο τις φέτες γαλοπούλα ή ζαμπόν που πέρνετε από τα super market αλλά και τις φέτες τυριού (π.χ. edam)


Τίτλος: Απ: πού τα συσκευάζετε;
Αποστολή από: arhontia στις Νοέμβριος 27, 2011, 23:01:57 μμ
Έχω τετράγωνα ταπεράκια στο ανάλογο μέγεθος.


Τίτλος: Απ: πού τα συσκευάζετε;
Αποστολή από: Marinaki στις Νοέμβριος 27, 2011, 23:28:18 μμ
σε τάπερ. είτε μαζί εότε χώρια


Τίτλος: Απ: πού τα συσκευάζετε;
Αποστολή από: margarita79 στις Νοέμβριος 27, 2011, 23:38:39 μμ
Εγω δεν συσκευαζω τιποτα...δεν προλαβαινουν  να χαλασουν αφου περνω μαξιμουμ 10 φετες τη φορα.Τις αφηνω μεσα στο χαρτι του σ/μ.   


Τίτλος: Απ: πού τα συσκευάζετε;
Αποστολή από: zoran στις Νοέμβριος 27, 2011, 23:43:54 μμ
Εγω δεν συσκευαζω τιποτα...δεν προλαβαινουν  να χαλασουν αφου περνω μαξιμουμ 10 φετες τη φορα.Τις αφηνω μεσα στο χαρτι του σ/μ.   
κι εγώ αυτό κάνω αλλά μήπως δεν είναι κ ο πιό υγιεινός τρόπος αυτό το χαρτί του sm


Τίτλος: Απ: πού τα συσκευάζετε;
Αποστολή από: margarita79 στις Νοέμβριος 27, 2011, 23:45:51 μμ
Τι να σου πω..δεν εχω και την καλυτερη αποψη για τα πλαστικα ταπερ...
Μονο τη φετα βαζω σε γυαλινο δοχειο με καπακι αμεσως μολις την αγορασω γιατι βγαζει υγρα.


Τίτλος: Απ: πού τα συσκευάζετε;
Αποστολή από: Flora στις Νοέμβριος 29, 2011, 09:34:10 πμ
Κι εγώ στο χαρτί του s/m τα αφήνω.
Έχω διαπιστώσει πως σε πλαστικά τάπερ γλιτσιάζουν γρήγορα και παίρνουν και τα τάπερ μυρωδιά. Σε γυάλινα είναι καλύτερα αλλά και πάλι το αλλαντικό συμπεριφέρεται όπως όταν το έχω στο χαρτί, οπότε γιατί να λερώνω τάπερ  ::) :P