Ειρήνη μου, η γεύση είναι λίγο σχετική! Τα σιρατάκι ή θα τα αγαπήσεις ή θα τα μισήσεις! Είναι λίγο περίεργα! Εγώ τα αγαπώ!! Μ' αρέσουν πάρα πολύ!
Τρώω σπαγγέτι με κιμά, αλα κρεμ...
Με το ρύζι έχω κάνει γεμιστά, σπανακόρυζο, σούπα...
Μυρίζουν λίγο περίεργα στην αρχή γιατι είναι μέσα σε ένα υγρό που τα βοηθάει να διατηρηθούν...
Το χύνεις, τα ξεπλένεις και είναι έτοιμα...
Δεν έχουν κάποια γεύση...
Παίρνουν ό,τι γεύση τους δώσεις εσύ...
Δηλαδή τον κιμά, την κρέμα γάλακτος κτλ....
Μαρακίτσα μου, χαίρομαι που βοήθησα...
Ψάξε λίγο στο ίντερνετ να βρεις λεπτομέρειες...
Αν είσαι από Πειραιά μπορώ να σου πω και μαγαζί για να προμηθευτείς...
Επίσης μπορείτε να πάρετε και έτοιμο ασπράδι παστεριωμένο από το σούπερ μάρκετ για να μην πετάτε τους κρόκους.
Είναι παστεριωμένο και μπορείτε να φτιάξετε μιλκσεικ...
Γενικά η Ντουκάν μοιάζει πολύ με αυτή οπότε έχω δανειστεί πολλά πράγματα και τα έχω προσαρμόσει στη δική μας...
Μαγιονέζα εγώ έπαιρνα του ΑΒ ..
Αν δεν έχεις κοντά σου ΑΒ, ψάξε λίγο! Φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλες με 0 υδατάνθρακες..
Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σου...
Είσαι φοβερή!
Όσον αφορά τη μουστάρδα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να πάρεις dijon. Αν δεν σου αρέσει, δεν πειράζει.. Συνέχισε με αυτή που τρως αφού βλέπεις απώλεια.
Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου...
Ό,τι άλλο θέλετε να σας πω για προϊόντα που χρησιμοποιώ πείτε μου!!!
Φιλιάααααα!!!!