GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 23, 2024, 09:59:26 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: [1]
1  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Να το πετάξω το σχαροτήγανο; στις: Μάιος 08, 2015, 19:50:30 μμ
Καλησπέρα,αγόρασα ένα σχαροτήγανο πρίν 6 μήνες.Toυ έκανα σχετικά συχνή χρήση (2-3 φορές την εβδομάδα) και χρησιμοποιούσα μόνο μια πλαστική σπάτουλα για να γυρίζω το κρέας.Τον τελευταίο καιρό άρχισε να ξεθωριάζει η μαύρη επικάλυψη στο κέντρο και να φαίνεται το μέταλλο από κάτω.Έχω ακούσει οτι το υλικό αυτό είναι καρκινογενές  κτλπ .Ισχύει ή δεν πειράζει να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το σκεύος;Ανεβάζω και 2 φωτογραφίες για να δείτε για τι πράμα μιλάω.
Εικόνα 1
Εικόνα 2
Σελίδες: [1]