|
|
|
|
|
|
|
|
Εμφάνιση μηνυμάτων
|
Σελίδες: [1] 2 »
|
2
|
Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Απ: Τραγανά κριτσίνια
|
στις: Μάρτιος 17, 2012, 21:19:22 μμ
|
Πράγματι, τα κριτσίνια με το κρασί μου πετυχαίνουν πάντα και τα φτιάχνω συχνά. Θα δοκιμάσω ξανά της Μαργαρίτας γιατί μου άρεσαν σαν γεύση με τις διορθώσεις σας. Ευχαριστώ πολύ όλους σας
|
|
|
3
|
Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Απ: Τραγανά κριτσίνια
|
στις: Μάρτιος 16, 2012, 21:36:13 μμ
|
Ναι, κάτι δεν κάνω καλά το είχα καταλάβει αλλά δεν μπορούσα να βρω τι. Σίγουρα το ότι τα φυλάω σε γυάλινο τάπερ όπως λες παίζει ρόλο και ίσως να πρέπει να τα ψήνω και λίγο παραπάνω. Θα τα ξαναφτιάξω και την επόμενη φορά θα τα αφήσω να ψηθούν περισσότερη ώρα και σίγουρα δεν θα τα βάλω στο τάπερ. Ελπίζω να μου πετύχουν. Ευχαριστώ για τη βοήθεια
|
|
|
4
|
Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Τραγανά κριτσίνια
|
στις: Μάρτιος 16, 2012, 18:33:45 μμ
|
Προσπαθώ να βρω μια συνταγή για κριτσίνια που να γίνονται τραγανά και όχι σαν ψωμί που την επόμενη μέρα είναι σαν λάστιχο. Έχω ήδη ανεβάσει συνταγή για κριτσίνια με κρασί, απλά θέλω να βρω μια χωρίς αλκοόλ μέσα για να μπορεί να τα τρώει και η μικρή μου. Σε κάποια κριτσίνια που αγοράζω από το super market και της αρέσουν διάβασα στα συστατικά ότι έχει μέσα και μαγιά. Όσες όμως συνταγές βρήκα και δοκίμασα να φτιάξω το αποτέλεσμα ήταν αυτά τα ψωμοειδή κριτσίνια τα οποία μόνο τραγανά δεν είναι την επομένη. Έχει κανείς κάτι υπόψη του?
|
|
|
8
|
Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: Παγωτομηχανή
|
στις: Ιούνιος 20, 2011, 13:23:25 μμ
|
Πήρα πρόσφατα μια παγωτομηχανή της Delonghi και η πρώτη μου προσπάθεια δεν ήταν και τόσο επιτυχής Πόση ώρα πρέπει να μείνει μέσα το παγωτό? Οι οδηγίες λένε από 20-40 λεπτά. Πως όμως θα καταλάβω αν θέλει 20 ή 40?
|
|
|
9
|
Κουβεντούλα / Περιποίηση και ομορφιά / Απ: Αδυνατιστικές και κρεμες κατά της κυτταρίτιδας
|
στις: Ιούνιος 17, 2011, 12:05:19 μμ
|
Εγώ χρησιμοποιούσα λάδι του κορρέ και σε συνδυασμό με γυμναστική, μπορώ να πω ότι έχω δει διαφορά. Τώρα βάζω τη liposvelte της mastic spa από την οποία έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη η αδερφή μου. Πιστεύω ότι όλες οι κρέμες λίγο ως πολύ βοηθάνε αλλά καλό είναι να συνδυάζονται με γυμναστική για καλύτερα αποτελέσματα.
|
|
|
10
|
Μαγειρέματα / Διατροφικά νέα .. / Απ: Μανιτάρια. Πώς θα καταλήξουν στο πιάτο μας
|
στις: Ιούνιος 01, 2011, 12:48:56 μμ
|
Για μπαγιάτικα μου κάνουν, κι εγώ θα τα πέταγα. Γενικά επειδή έχω τρέλα με τα μανιτάρια και τα αγοράζω συχνά, προσέχω τα ασπρομανίταρα να μη μαυρίζουν, να είναι σφριγηλά και να μην έχουν ανοίξει τα καπέλα τους. Συμβαίνει μερικές φορές να τους ξεμένουν όμως και να είναι σε αυτή την κατάσταση...
|
|
|
12
|
Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Συντήρηση χυμού λεμονιού
|
στις: Μάρτιος 15, 2011, 11:46:59 πμ
|
Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως αλλιώς μπορώ να συντηρήσω χυμό λεμονιού, εκτός από την κατάψυξη. Έχω πολλά λεμόνια από τον κήπο μας και δεν νομίζω να κρατήσουν για πολύ ακόμα οπότε ψάχνω μεθόδους για να έχω έτοιμο χυμό όλο το καλοκαίρι. Για το ξύσμα, βρήκα μια τεχνική με κονιάκ στο site και σκέφτομαι να την δοκιμάσω. Όλες οι ιδέες είναι καλοδεχούμενες
|
|
|
14
|
Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Απ: Κουλουράκια με μέλι
|
στις: Οκτώβριος 11, 2009, 18:55:51 μμ
|
Νίτσα, από τα υλικά της συνταγής κι εγώ καταλαβαίνω ότι είναι πολύ κοντά στη συνταγή που ψάχνω αν δεν είναι και η ίδια. Θα τα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα επανέλθω.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|