Προσπαθώ να βρω μια συνταγή για κριτσίνια που να γίνονται τραγανά και όχι σαν ψωμί που την επόμενη μέρα είναι σαν λάστιχο. Έχω ήδη ανεβάσει συνταγή για κριτσίνια με κρασί, απλά θέλω να βρω μια χωρίς αλκοόλ μέσα για να μπορεί να τα τρώει και η μικρή μου. Σε κάποια κριτσίνια που αγοράζω από το super market και της αρέσουν διάβασα στα συστατικά ότι έχει μέσα και μαγιά. Όσες όμως συνταγές βρήκα και δοκίμασα να φτιάξω το αποτέλεσμα ήταν αυτά τα ψωμοειδή κριτσίνια τα οποία μόνο τραγανά δεν είναι την επομένη. Έχει κανείς κάτι υπόψη του?
Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως αλλιώς μπορώ να συντηρήσω χυμό λεμονιού, εκτός από την κατάψυξη. Έχω πολλά λεμόνια από τον κήπο μας και δεν νομίζω να κρατήσουν για πολύ ακόμα οπότε ψάχνω μεθόδους για να έχω έτοιμο χυμό όλο το καλοκαίρι. Για το ξύσμα, βρήκα μια τεχνική με κονιάκ στο site και σκέφτομαι να την δοκιμάσω. Όλες οι ιδέες είναι καλοδεχούμενες
Αγοράζω από τον φούρνο κάτι λεπτά και τραγανά κουλουράκια με μέλι. Επειδή μου αρέσουν πάρα πολύ, γνωρίζει κανείς πως φτιάχνονται ? Θα ήθελα πολύ να μάθω την συνταγή τους αν την ξέρετε.