Καλησπέρα συνφορουμίτες/ίτησες, είμαι καινούργιο μέλος στο site και επίσης σχετικά αρχάριος προς το μέτριος, στη μαγειρική. Θα ήθελα να αγοράσω μια χύτρα, διότι μέχρι τώρα οτιδήποτε φαγητό, το έκανα σε κατσαρόλα. Άκουσα ότι σε χύτρα, τα φαγητά γίνονται καλύτερα, γρηγορότερα σε σχέση με την κατσαρόλα. Έχετε να προτείνετε κάποια; Δεν ξέρω από χύτρες. Τι πρέπει να προσέξω; Μπορεί κανείς/μία να βοηθήσει; Θέλω μια απλή, να κάνει τη δουλειά της. 60€ είναι καλά; Ποια προτείνετε;
|