GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Ιανουάριος 22, 2022, 01:43:05 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: [1]
1  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: καμμένος πάτος κατσαρόλας στις: Ιανουάριος 14, 2009, 03:13:21 πμ
Πείρα μια ανοξείδωτη κατσαρόλα την είχε πιο ακριβή από μια αντικολλητική.

Μετά είπα να το ψάξω λίγο. Φαντάζομαι περισσότερα θα λέει στο "Η απάτη του αιώνα, Τροφές & Φάρμακα" και Το κουτί της Πανδώρας

Η ανοξείδωτη κατσαρόλα περιέχει νικέλιο και χρώμιο. Και χρώμια, κάδμια και λοιπά βαρέα μέταλλα, προκαλούν βλάβες αν απορροφηθούν από το στομάχι, σε επαφή με το δέρμα δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα.

Βρήκα ότι υπάρχει και εμαγιέ κατσαρόλα. Δεν νομίζω να είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά έχει επαλειφθεί με υαλώδες επίχρισμα για προστασία από διάβρωση και υψηλές θερμοκρασίες.

Η αντικολλητική κατσαρόλα έαν ξυθεί θα εμφανιστεί το αλουμίνιο. Επικίνδυνα τα αντικολλητικά σκεύη!
2  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: καμμένος πάτος κατσαρόλας στις: Ιανουάριος 11, 2009, 21:06:32 μμ
Αποφευγωντας ολα τα καθαριστηκα που αναφερατε το μονο που χρησιμοποιω ειναι σοδα φαγητου και ξιδι, οπως και χοντρο αλατι..
Τα παραπάνω ταυτόχρονα τα χρησιμοποιείς;

Εγώ έβαλα το ξίδι που έχω Βαλσάμικο Καλαμάτας. Σε λιγότερο από δέκα λεπτά κόλλησε όλο.
Σελίδες: [1]