|
|
|
|
|
|
|
|
Εμφάνιση μηνυμάτων
|
Σελίδες: « 1 [2] 3 »
|
16
|
Εμείς, το GreekMasa ... / Αυτοπαρουσίαση / Απ: ΛΙΤΣΑ5
|
στις: Ιούνιος 15, 2007, 15:20:19 μμ
|
Έτσι είναι Λίτσα μου... Η επικοινωνία με διαφορετικούς, ξεχωριστούς ανθρώπους, η αναζήτηση των καλών στοιχείων παντού, είναι ένα από τα στοιχεία που κάνούν τη ζωή μας ενδιαφέρουσα και όμορφη. Και βέβαια να συναντηθούμε... Κι εμένα με "τρέφουν" αυτές οι συναντήσεις πολύ...
|
|
|
19
|
Εμείς, το GreekMasa ... / Αυτοπαρουσίαση / Απ: ΛΙΤΣΑ5
|
στις: Ιούνιος 15, 2007, 10:11:31 πμ
|
Τι καλά!!! Θαυμάζω τους ανθρώπους που βρίσκουνε αφορμες για να είναι καλά (ή να γίνονται ακόμα κι αν δεν είναι). Μπράβο που τα καταφέρνεις έτσι.
|
|
|
20
|
Εμείς, το GreekMasa ... / Αυτοπαρουσίαση / Απ: Έτσι είμαι εγώ...
|
στις: Ιούνιος 15, 2007, 10:08:31 πμ
|
Ευχαριστώ πολύ admin, προσπάθησα, αλλά δεν νομίζω να τα κατάφερα. Θα περιμένω λίγο, μήπως και δεν το πήρε αμέσως (για να αποφύγω διπλο-εγγραφή) κι αν δω ότι δεν... θα ξαναδοκιμάσω.
Και πάλι ευχαριστώ για όλα.
|
|
|
21
|
Εμείς, το GreekMasa ... / Ιούνιος 2007 / Απ: Σήμερα τρώμε...
|
στις: Ιούνιος 15, 2007, 10:01:56 πμ
|
Εμείς σπανακόρυζο σήμερα και ξανά μανά φρούτα. Μέσα στο σαββατοκύριακο, πρέπει να κάνω κάποιο γλυκό πάντως, γιατί ο άντρας μου έχει αυτό που λέμε " γλυκό δόντι ", Δεν αντέχει παραπάνω από 2 μέρες χωρίς γλυκό. Έχει ταράξει τα αναψυκτικά και τα σοκολατάκια. Καλημέρες
|
|
|
22
|
Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: καμμένος πάτος κατσαρόλας
|
στις: Ιούνιος 15, 2007, 10:00:09 πμ
|
Καλημέρα καρδούλα μου, Αν τα μαύρα στίγματα δεν είναι διάβρωση, και είναι απομεινάρια από το κάψιμο, τότε στρώσε στον πάτο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες και ρίξε από πάνω νερό με 2 κουταλιές αλάτι. Άστο να πάρει 1-2 βράσεις, σβήσε το μάτι και άστο όλο το βράδυ. Το πρωί θα είναι εντάξει!
|
|
|
23
|
Εμείς, το GreekMasa ... / Αυτοπαρουσίαση / Απ: Έτσι είμαι εγώ...
|
στις: Ιούνιος 14, 2007, 13:11:41 μμ
|
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Να πω για άλλη μια φορά ότι αυτός εδώ ο χώρος, και συγκεκριμένα αυτή η στήλη ήταν η αφορμή, και γι΄αυτό είμαι ευγνώμων. Είναι ωραίο να μπορείς να εκφράζεσαι, έστω και διαδικτυακά. Το λέω πάντα, κι ας μην με πιστεύουν. Έχω φίλες από το νετ, όπως έχω φίλες και έξω. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους on-line, με κάποιους έχουμε συναντηθεί και δια ζώσης, κι ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Δεν φταίει το μέσον για τα κακώς κείμενα. Αν είσαι αληθινός, και το χρησιμοποιείς σωστά, τότε όλα βαίνουν καλώς. Χαίρομαι πολύ που τα λέμε... εύχομαι να κρατήσει αυτό πολύ πολύ καιρό ακόμα...
Φιλια, Ε.
|
|
|
25
|
Εμείς, το GreekMasa ... / Ιούνιος 2007 / Απ: ΠΕΜΠΤΗ 14/6/07 ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ........
|
στις: Ιούνιος 14, 2007, 13:03:41 μμ
|
Καλημερούδιαααα Σήμερα τρώμε γαύρο πλακί με χορταράκια και ζυμωτό ψωμάκι. Για γλυκό δεν έχω ακόμα προνοήσει. Μάλλον θα βολευτούμε με φρουτάκια, που τελευταία τα καταναλώνουμε μανιωδώς. Μήπως να κανονίζαμε καμιά συνάντηση σιγά σιγά, τώρα που φτιάχνει ο καιρός? Για σκεφτείτε το!
|
|
|
27
|
Εμείς, το GreekMasa ... / Ιούνιος 2007 / Απ: Σήμερα θα φάμε...
|
στις: Ιούνιος 13, 2007, 12:59:34 μμ
|
Σήμερα την πάτησα. Νόμιζα πως είναι Τρίτη... κι ήμουν ήσυχη ότι θα τρώγαμε ψαρόσουπα, που έφτιαξα χτές... όμως είναι Τετάρτη και δεν τρώμε ούτε ψάρι, οπότε, μείναμε με χορτα και ταραμοσαλάτα. Ουφφφ, θα κάνω και καμιά πατάτα τηγανιτή και θα τη βγάλουμε. Δεύτερη μέρα που τον ξελιγώνω τον καλό μου. Εχτές φάγαμε κριθαράκι με σάλτσα κρεμμυδιών και κονσέρβα τόνου.
Sgr, χαίρομαι πολύ που είναι καλύτερα το μικρό σου. Να μου τον φιλήσεις και να του πεις ότι το κοχύλι του το φοράω.
Φιλια, Ε.
|
|
|
29
|
Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Απ: ΠΕΠΟΝΙ
|
στις: Ιούνιος 11, 2007, 14:05:41 μμ
|
Είναι πολύ νόστιμο και σε κομματάκια με γιαούρτι και μέλι, σαν επιδόρπιο.
Ταιριάζει επίσης πολύ με προσούτο, αλλά και με κάποια θαλασσινά (ιδιαιτέρως με καβουρόψυχα), αλλά επειδή ζήτησες κάτι σε γλυκό, δεν επεκτείνομαι...
Καλή πεπονοφαγεία και καλή βδομάδα. Ε.
|
|
|
30
|
Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Απ: Χιονάτος χαλβάς
|
στις: Ιούνιος 09, 2007, 14:46:45 μμ
|
Αρχοντία και Βούλα καλημέρα.
Για να είναι αφράτος ο χαλβάς, το μυστικό είναι να καβουρντιστεί καλά το σιμιγδάλι. Όχι με πολύ λάδι όμως. Συγκεκριμένα για τον "χιονάτο" χαλβά, θέλει πολύ προσοχή γιατί παρότι πρέπει να καβουρντιστεί καλά, δεν πρέπει να πάρει χρώμα, αλλιώς δεν γίνεται "χιονατος". Επίσης η ποσότητα των υγρών παίζει ρόλο. Γενικά, καλό είναι να μένουμε κοντά στο 1-2-3-4 του κλασικού χαλβά, με μικρές παραλαγές.
Πρόσφατα έφτιαξα μια συνταγή παρόμοια. Αντι για γάλα χρησιμοποίησα γάλα καρύδας (λόγω νηστείας) και λάδι στο μισό γιατι το γάλα καρύδας είναι ιδιαίτερα λιπαρο. Και πασπάλισα με ινδοκάρυδο. Καλό βγήκε. Θα το ξανακάνω για να μετρήσω ακριβώς ποσότητες και θα το δημοσιεύσω σύντομα.
Φιλια, Ε
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|