Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Την χρησιμοποιώ και εγώ σε καφέ και σε παγωτγα για λιγότερες θερμίδες. Ηθελα να φτιάξω και κουλουράκια για να αποφύγω όσο μπορώ τη ζάχαρη γιατί δεν έχω και μέτρο δεν μου φτανει να φάω ένα κουλουράκι θέλω 5-6 και τα άτιμα έχουν πολλές θερμίδες. Τέλος πάντων είπα εχθές το βράδυ να πειραματιστώ....
Είχα φτιάξει τη μαρμελάδα πορτοκάλι της vago καί ήταν υπεροχη είχα κάνει την ίδια και με λεμόνι και αυτή πολύ καλή. Λέω λοιπόν αφού έχουμε τόσα λεμόνια εδώ που τα πετάμε γιατί δεν προλαβένουμε νε τα καταναλώσουμε δεν φτιάχνω μια μαρμελαδίτσα με caderel?? Λοιπόν κορίτσια έγινε ΥΠΕΡΟΧΗ. Επηξε κανονικά και σημερα το πρωί την τιμησα δεόντος με μια τεράστια φέτα ψωμί ολικής φτιαγμένη από τον αρτοπαρασκευαστή μου!!!!!!