|
|
|
|
|
|
|
|
Εμφάνιση μηνυμάτων
|
Σελίδες: « 1 2 3 4 [5] 6 7 »
|
64
|
Κουβεντούλα / Ανθρώπινες Σχέσεις / Απ: Ποιος είναι ο τύπος του άντρα που προτιμάτε;
|
στις: Δεκέμβριος 30, 2007, 02:04:30 πμ
|
Ποιος αυτος ο κοντοπηθαρος,ο βιαιος, ο γυναικας οφαινομενικα καθως πρεπει; οχι βεβαια τι να τον κανεις αυτον; βεβαια στα λεω αυτα τωρα που ειμαι 43. οταν ημουν 18 μ,αρεσαν οι ζορικοι ,οι πολοι αντρες ας πουμε ετσι νομιζα ,και εναν τετοιο παντρευτηκα .εκανα οτι ηθελε αυτος γιατι νομιζα οτι ετσι επρεπε να κανω [ετσι ειχα μεγαλωσει]. κι,εκλαιγα που λες επι 10 χρονια,ωσπου καποια μερα ειπα δεν παει αλλο, και χωρισα. ημουν 28 και διαλεγα συνεχως λαθος ανθρωπους λες και μ,εσπρωχνε κατι! ωσπου γνωρισα τον τωρινομου συζυγο εναν καταπληκτικο ανθρωπο ,τελειως διαφορετικο απ,οτι εψαχνα εγω.με βρηκε αυτος, δουλευουμε μαζι ειναι καλος συζυγος και καταπληκτικος πατερας.πολυ ποιο ηρεμος απο εμενα ποιο συγκρτημενος ,και λογικος. τωρα καταλαβα τι πραγματικα μου τερειαζει. τελικα οι προτιμησεις μας ειναι θεωρητικες.στη πραξη ομως μπορουμε να συμβιωσουμε με αυτον που νομιζουμε οτι προτιμαμε;;;;
|
|
|
65
|
Κουβεντούλα / Περιποίηση και ομορφιά / Απ: βοήθεια.. τα χέρια μου....
|
στις: Δεκέμβριος 30, 2007, 01:32:39 πμ
|
Λια μου τελικα τις αγορασα απο ενα φαρμακειο στην ελατη.για τη cera di cupra λεμε. τις χρησιμοποιω καθημερινα και στο προσωπο και στα χερια ,ειδικα τα δικα μου γινονται χαλια και πιο πολυ τωρα με το κρυο, και απο τη χλωρινη που χρισιμοποιω πολυ. τα μαλακωνει αμεσως και δεν αφηνει ιχνος λιπαροτητας. το ιδιο ισχυει και για το προσωπο.εγω θα την ηθελα λιγο πιο λιπαρη γιατι δεν βοηθαει στο μακιγιαζ. σου δινει ομως αμεσως μια αισθηση φρεσκαδας! ειναι καλες
|
|
|
67
|
Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Απ: ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
|
στις: Δεκέμβριος 30, 2007, 00:53:10 πμ
|
εγω Λιτσα φτιαχνω δυο ειδων βασιλοπιτες,καμια δεκαρια με μαγια [να μοιρασω] και μια μεγαλη βασιλοπιτα κεικ.με μαγια τα δυο τελευταια χρονια τις κανω με τη συνταγη του καινουργιου θερμομιξ και μου γινονται καταπληκτικες,αλα πιο παλια εκανα τη συνταγη της Βεφας που γινεται κι αυτη τελεια! οσο για το κεικ δοκιμασα τωρα τα χριστουγεννα μια συνταγη ,αρεσε σε ολους και θα τη κανω τη πρωτοχρονια . ακου λοιπον 2μιση φλυτζανια αλευρι, 1μιση φλ.βουτυρο φρεσκο, 1μισηζαχαρη αχνη, 1/2 φλ.σταφιδες ψιλοκομενες 1/2 φλ.καρυδοψιχα τριμενη, 1/2 φλ.αμυγδαλοψιχα, 1/2φλ.νεραντζακι γλυκο ψιλοκομενο [εγω εβαλα περγαμοντο] 5αυγα, 2μιση κουταλακια μπεικιν, 1/2φλ.κονικ, και λιγο λιωμενο βουτυρο για το ταψακι. εκτελεση χτυπατε στο μιξερ το βουτυρο με τη ζαχαρη μεχρι ν,ασπρισει. ριχνεται τους κροκους εναν,εναν, το κονιακ, και συνεχιζετε το χτυπημα. κατοπιν ανακατευουμε τους ξηρους καρπους ,σταφιδες ,νεραντζι,με λιγο αλευρι. χτυπαμε τ,ασπραδια σε μαρεγκα,και ριχνουμε στο μιγμα εναλλαξ λιγη μαρεγκα, λιγο αλευρι μαζι με το μπεικιν, και το μειγμα με τους ξηρους καρπους, κι,ανακατευουμε απαλα. αλειφουμε μια φορμα με λιγο βουτυρο,Νο 28. και στρωνουμε το μειγμα καλα. ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο, στους 180 βαθμους για 50 λεπτα. αφου κρυωσει μπορεις να τη διακοσμησεις η με γλασο ασπρο με ζαχαρη η βανιλια υποβρυχιο λιωμενο και πρασινα γκι, η με λευκη σοκολατα και το 2008 με μαυρη, η με ζαχαρη αχνη , και ναζωχραφισεις εναν αγιο Βασιλη με κερασακια και γλυκο συκαλακι. αν θες δοκιμασε την και θ,αρεσει πολυ σε ολους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!
|
|
|
73
|
Μαγειρέματα / Έχω κόσμο το βράδυ! / Απ: Μενού Χριστουγέννων
|
στις: Νοέμβριος 27, 2007, 00:41:29 πμ
|
Mια ωραια πιτουλα ισως απ,τα χερακια σου¨?εγω εκτος των αλων φτιαχνω παντα και μια πιπεροπιτα με πρασινες κοκινες κιτρινες πιπεριες κρεμυδι μπολικο και τυρακια κιτρινα, που σε πληροφορω γινεται αναρπαστη ,και γινεται ευκολα. μπορεις να την ετοιμασεις μερες πριν και να τη βαλεις στο καταψυκτη. η αλιως μικρα πιτακια.Ακομα μια ωραια ρωσικη σαλατα που θα τη στολισεις σε μια πιατελα σε σχημα δεντρου και με πιπερια φλωρινης στο κατω μερος θα σχηματισεις κορδελα.
|
|
|
75
|
Μαγειρέματα / Έχω κόσμο το βράδυ! / Απ: γιορτινο τραπεζι
|
στις: Νοέμβριος 25, 2007, 17:52:19 μμ
|
Eυχαρίστως! Λοιπόν ηχοιρινή τηγανιά με λουκάνικο, το ντιπ με τον τόνο και οι λαχανοντολμάδες φούρνου υπάρχουν εδω: https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1087&Itemid=49https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1069&Itemid=49https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=796&Itemid=49Το αρνάκι το παραγγέλνω απο το χασάπη, του πάω τα υλικά μου και μου το φτιάχνει μπροστά μου.Σε αυτό καμμιά φορά βάζω και φυστίκια Αιγίνης, του ρίχνω μπόλικο ξερό δύοσμο αλάτοπίπερο, χτυπάω λαδι, μουστάρδα λεμόνι και πορτοκάλι τα ρίχνω στο κρέας και ρίχνω και 2 ολόκληρα κεφάλια σκόρδο ακαθάριστα και το ψήνω σε γάστρα.Λίγο πριν το βγάλω το ανοίγω και το αφήνω να κοκκινήσει κάλα.Μόλις βγει το αφήνω να σταθεί πριν το κόψω, αφαιρώ όλο το λίπος απο το ζουμί που έμεινε στην γάστρα το ρίχνω σε κατσαρόλα μαζί με τον πολτό απο τα ψημένα σκόρδα και το δένω σε σάλτσα.Τις πατάτες τις ψήνω πάντα ξεχωριστά και τους ρίχνω ξανά μείγμα απο μουστάραδα, πορτοκάλι λάδι και λεμόνι και ξερό δυόσμο. Η τάρτα γίνεται με ζύμη πατ μπριζέ, σωταρισμένα πράσα σε ροδέλες, καπνιστό ζαμπόν, γραβιέρα, μια κούπα μπεσαμέλ και παρμεζάνα απο πάνω. σ,ευχαριστω για τις προτασεις που μου δινεις πρεπει ν,αναι πολυ καλες .ππερισοτερο μ,αρεσε εκεινο το τζατζικακι με το καροτο! δε τ,οχα σκεφτει ν,ασαι καλα κοριτσι μου
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|