GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Ιανουάριος 22, 2021, 04:32:54 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση θεμάτων
Σελίδες: [1]
1  Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας) / Βιβλίο, ποίηση και λογοτεχνία / 'Μάτια μου' και 'Το παιδί της αγάπης'-Μ.Τζιρίτα στις: Φεβρουάριος 26, 2009, 13:09:52 μμ
ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ    της Μαρίας Τζιρίτα απο τις εκδόσεις ΨυχογιόςΤο ''μάτια μου'' βγήκε στα βιβλιοπωλεία αυτές τις μέρες. Είχα την τύχη - εχθές - στην παρουσίαση
του βιβλίου στην Καλλιθέα να γνωρίσω την συγγραφέα. Υπέροχη όπως και το βιβλίο της.
Είναι πάρα πολύ ωραίο !!  Ειναι κοινωνικό - συναισθηματικό και ... σιγουρα θα σας κάνει
πολλές φορές να βουρκώσετε. Θα μιλήσει μέσα στην ψυχή σας.
Η Μαρία Τζιρίτα έχει γράψει και ''το παιδί της αγάπης''

..... Εκείνο το απόγευμα, κάθονταν στο μόλο, πάνω στα δίχτυα των ψαράδων.  Της είχε προτείνει
ο Λουκάς να καθίσουν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα.  Η Λενα μύριζε τον αέρα, ανάσαινε την αλμύρα
της θάλασσας και ρουφούσε τα λόγια του με ακόρεστη δίψα.
- Μακάρι να μπορούσες να το δεις, Λενιώ
- Το βλέπω, Λουκά. Το βλέπω μέσα απο σένα.  Εσύ είσαι τα μάτια μου.

Ο Λουκάς και η Λένα, η τυφλή φίλη του, αγαπιόνταν από παιδιά.  ονειρεύονταν να παντρευτούν και να ζήσουν
ευτυχισμένοι στο χωριό τους. Αλλιώς, όμως, τα'φερε η τύχη.....
2  Κουβεντούλα / Σχολείο και εκπαίδευση / Τα σχολεία που θα έπρεπε να εχουμε !! στις: Οκτώβριος 31, 2008, 12:12:47 μμ

Kαλημέρα Σχολείο - Καλημέρα Θλίψη

Το σχολείο της χαμένης νιότης..

Kαλημέρα Σχολείο - Καλημέρα Θλίψη

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης


Ανοιξαν τα σχολεία. Για κάποιους ένα ευχάριστο και μοναδικό γεγονός, για τους περισσότερους θλιβερό. Σε μια μακρινή χώρα, στη Φινλανδία, που εδώ και μια δεκαετία οι μαθητές της βγαίνουν πρώτοι σε όλες τις διεθνείς αξιολογήσεις του ΟΟΣΑ(οι δικοί μας τελευταίοι), γιορτάζουν τις μέρες αυτές. Γιορτάζουν, γιατί μετά από δύο μήνες διακοπών βρέθηκαν ξανά με τους συμμαθητές και δασκάλους φίλους τους, στη μικρή κοινότητα του σχολείου τους. Στη Φινλανδία, στα πολυθέσια και ολοήμερα σχολεία θα βρεις παιδιά από 8 μηνών μέχρι 16 ετών. Όταν εργάζονται και οι δύο γονείς μπορούν να αφήσουν το 8 μηνών και άνω παιδί τους στο σχολείο μαζί με τα μεγαλύτερα αδερφάκια του. Στη μικρή κοινότητα του σχολείου θα βρεις παιδιά με ειδικές ανάγκες, αφού, σκοπίμως, δεν υπάρχουν ειδικά ιδρυματικά-σχολεία. Θα βρεις βρέφη, να μαθαίνουν από μικρά να συνυπάρχουν με μεγάλους και αναπήρους, όπως στην κοινωνία των μεγάλων, καλλιεργώντας το αίσθημα της ευθύνης και της αλληλεγγύης των μεγάλων παιδιών προς τα μικρότερα και προς τα διαφορετικά.

Στη Φινλανδία γιορτάζουν, γιατί θα βρεθούν πάλι σε σχολεία με σύγχρονα
εργαστήρια και αμφιθέατρα, με κλειστά γυμναστήρια και πισίνες, με ειδικές αίθουσες χαλάρωσης και σάουνας, με εστιατόρια με το δωρεάν φαγητό και το σημαντικότερο, γιατί θα μάθουν και θα δημιουργήσουν γνώση με τους δασκάλους φίλους τους, παίζοντας, συζητώντας και μελετώντας διάφορα βιβλία και όχι ένα υποχρεωτικό σε κάθε μάθημα, όπως στην Ελλάδα.  (Οι δάσκαλοί μας, ακόμη και να
θέλουν να πάρουν πρωτοβουλίες δημιουργικής μάθησης δεν μπορούν.
Είναι υποχρεωμένοι να δουλέψουν με συγκεκριμένα βιβλία με έναν στόχο: «να βγει όπως-όπως η ύλη», αποστηθισμένη βεβαίως).

Τα παιδιά στη Φινλανδία, στις πρώτες έξι τάξεις, κάνουν συχνά τεστ, όχι
όμως για να βαθμολογηθούν (να τιμωρηθούν όπως τα ελληνόπουλα)αλλά για να διαπιστωθούν οι αδυναμίες τους ώστε να τους παρασχεθεί εξατομικευμένη ενισχυτική διδασκαλία. Η φιλοσοφία τους είναι, «η βαθμολογία αποθαρρύνει και ωθεί ακόμη περισσότερο στην άρνηση μάθησης τον κακό μαθητή, ενώ επιβραβεύει τον καλό μαθητή, που έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται την επιβράβευση». Τα παιδιά στη Φινλανδία μπορούν ήδη από τις πρώτες τάξεις, να επιλέξουν ακόμη και το ημερήσιο πρόγραμμά τους. Ένα παιδί της δευτέρας δημοτικού, μπορεί μια ημέρα να επισκεφτεί κάποιο μάθημα της τρίτης ή ακόμη και της πρώτης, αν νομίζει πως αυτό χρειάζεται περισσότερο. Τα παιδιά στη Φινλανδία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, που το εκπαιδευτικό τους σύστημα είναι ανάμεσα σε εκείνο των πρώτων πέντε στον κόσμο, όπως στην Ιαπωνία, Κορέα και Καναδά, όταν έχουν τεστ στα μαθηματικά, φυσική, χημεία, ακόμη και στη γλώσσα τους, επιτρέπεται να έχουν μαζί τους βοήθημα (βιβλίο με τους μαθηματικούς, φυσικούς, χημικούς τύπους και λεξικό γλώσσας).

 Οι παιδαγωγοί τους δεν έχουν κανένα λόγο να απαιτήσουν από τα παιδιά
να μάθουν απ έξω πράγματα, που μετά από μερικές εβδομάδες δε θα θυμούνται.
Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μάθουν τα παιδιά τους να σκέπτονται λογικά, με κριτική αναλυτική σκέψη, κατανοώντας περίπλοκα νοήματα και αλληλοσυσχετισμούς.
Με λίγα λόγια, τους ενδιαφέρει να αγαπήσουν τα παιδιά τη μάθηση και το βιβλίο για να συνεχίσουν να μαθαίνουν μόνα τους. Με το ζόρι δε μαθαίνει κανείς. Με το ζόρι μπορείς μόνο να αποστηθίσεις ξένη γνώση, για λίγο καιρό.

Οταν το απόγευμα, μετά την ενισχυτική διδασκαλία, οι φινλανδοί μαθητές
πάνε στο σπίτι, αφήνουν τη σάκα με τα βιβλία στο σχολείο. Ολη η υπόλοιπη ημέρα τους ανήκει. Χαίρονται την παιδικότητά τους. Τεστ για το σπίτι απαγορεύονται.
Η λέξη φροντιστήριο δεν υπάρχει ούτε στο λεξικό τους. Είναι πρώτα στην Ευρώπη στην ανάγνωση εξωσχολικών βιβλίων και τελευταία σε τηλεθέαση. Τα ελληνόπουλα τρέχουν από φροντιστήριο σε φροντιστήριο σαν κουρδιστά πορτοκάλια. Το μόνο που τους μένει μετά, είναι να καθίσουν εξαντλημένα μπροστά στην τηλεόραση μέχρι να τους πάρει ο ύπνος. Σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου δε βλέπεις παιδιά με τσάντες να κυκλοφορούν μέχρι τα μεσάνυχτα τρέχοντας σαν τον Βέγγο να προλάβουν το επόμενο μάθημα αποστήθισης, προς μεγάλη ικανοποίηση των φροντιστηρίων.

Είναι δυνατόν αυτά τα τραύματα της χαμένης παιδικότητας να μην έχουν βαθιές και μακροχρόνιες ψυχικές συνέπειες;

Τα περισσότερα ελληνόπουλα πάνε άκεφα σε άθλια δημόσια σχολεία, που
μοιάζουν σαν γκαράζ αυτοκινήτων. Θα συναντήσουν δασκάλους, στην πλειονότητά τους σκυθρωπούς και δίχως όρεξη, που από τότε που τελείωσαν τις σπουδές τους δεν έχουν ανοίξει βιβλίο. Θα συναντήσουν δασκάλους, για τους οποίους η λέξη εξατομικευμένη προσέγγιση μαθητή με ιδιαίτερα προβλήματα, υπάρχει μόνο στα λεξικά. Θα πρέπει να αποστηθίσουν κακογραμμένα βιβλία πάνω στα οποία θα εξεταστούν. Οποιος έχει την καλύτερη μνήμη ή τις καλύτερες τεχνικές αποστήθισης , όχι απαραίτητα και το καλύτερο μυαλό, θα επιβραβευθεί.
Οι κακοί μαθητές θα τιμωρηθούν και θα σπρωχθούν στη μαθησιακή άρνηση. Η μαθητική διαρροή στη χώρα μας, σε κάποιες περιοχές ξεπερνά το 30% , ενώ στη Φινλανδία είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Η απάντηση της υπουργού παιδείας τους είναι: «είμαστε μια μικρή χώρα και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ούτε έναν μαθητή».

Γιατί αλήθεια συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά, στο σημαντικότερο τομέα
μιας χώρας όπως είναι η παιδεία, από την οποία εξαρτώνται όλα τα άλλα; Γιατί βασανίζουμε δίχως λόγο ότι πολυτιμότερο έχουμε, τα παιδιά μας; Γιατί, ενώ πληρώνουμε τα περισσότερα λεφτά στον κόσμο για την παιδεία (στην παραπαιδεία των φροντιστηρίων), έχουμε μια τόσο άθλια δημόσια παιδεία;

Την απάντηση μας την έδωσε πριν λίγες ημέρες ο κος Βουλγαράκης:
«υπάρχουν βουλευτές που τα δίδακτρα που πληρώνουν για τα παιδιά τους στα ιδιωτικά σχολεία είναι περισσότερα από τα εισοδήματα που δηλώνουν στο πόθεν έσχες»!!!

Κυβερνώντες και εξουσιάζοντες, που στέλνουν τα παιδιά τους σε πανάκριβα
ιδιωτικά σχολεία, δεν έχουν κανένα λόγο να δώσουν λεφτά στη δημόσια παιδεία, όπως δεν έχουν κανένα λόγο να δώσουν λεφτά για τη δημόσια υγεία αφού αν χρειαστεί, οι ίδιοι και τα παιδιά τους θα πάνε στο Memorial. Αυτή είναι ημοναδική εξήγηση και καμία άλλη για τα άθλια δημόσια σχολεία μας. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες προς βλάκες!

Στη Φινλανδία, ο γιος του πρωθυπουργού, του προέδρου της ΝΟΚΙΑ, του
θυρωρού της πολυκατοικίας και του χασάπη της γειτονιάς πάνε στο ίδιο δημόσιο σχολείο. Γι αυτό και έχουν κάθε λόγο να δίνουν τα διπλάσια ακριβώς λεφτά από εμάς, γύρω στο 7% του ΑΕΠ, για την παιδεία τους. «Βάση της εκπαίδευσής μας είναι η ισότητα όλων στο σχολείο», λέει η υπουργός τους. Οι φινλανδοί αγαπούν την πατρίδα τους, όχι ακροδεξιά και θεωρητικά σαν μια αφηρημένη ιδέα, αλλά σαν ζωντανό οργανισμό. Γι αυτούς πατρίδα είναι πάνω απ' όλα ο λαός τους, οι άνθρωποί τους, τα παιδιά τους.
3  Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας) / Χιούμορ και διασκέδαση / ... οι μαϊμούδες ..... στις: Οκτώβριος 30, 2008, 10:56:54 πμ
Κάπως έτσι φθάσαμε την ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ !!!!!!   


Μια φορά και έναν καιρό σ΄ ένα χωριό, ένας άντρας ο Χάρης (όχι ο δικός μας Χάρης !!!) ανακοίνωσε στους χωρικούς ότι θα αγόραζε μαϊμούδες προς 10 δολάρια τη μία.

Ξέροντας οι χωρικοί ότι υπήρχαν πολλές μαϊμούδες γύρω στο δάσος πήγαν και τις έπιασαν.  Ο Χάρης αγόρασε χιλιάδες προς 10 δολάρια τη μία όπως και τους είχε πεί.
 
Το εμπόρευμα όμως λιγόστευε και οι χωρικοί σταμάτησαν να κυνηγάνε μαϊμούδες.

Ο Χάρης ξαναανακοινώνει ότι θα αγόραζε μαϊμούδες για 20 δολάρια τη μία.
Οι χωρικοί έτρεξαν και έπιασαν και άλλες μαϊμούδες.
Σύντομα όμως οι μαϊμούδες λιγόστεψαν κι άλλο, οι χωρικοί επέστρεψαν στα κτήματά
τους.

Ο Χάρης ανακοινώνει πάλι ότι επειδή δεν υπάρχουν πλέον πολλές μαϊμούδες θα
αγόραζε τη μία προς 25 δολάρια.
Οι χωρικοί πιάνουν και τις λίγες που έμειναν.

Ο Χάρης τούς λέει:
- καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν πλέον παρά ελάχιστες μαϊμούδες γι ' αυτό και εγώ θα σας δώσω 50 δολάρια τη μία, επειδή όμως πρέπει να φύγω για την πόλη για δουλειές θα αναλάβει την αγοροπωλησία ο βοηθός μου.

Ο βοηθός φωνάζει τους χωρικούς και τους λέει :
- Εχω γεμίσει μια τεράστια έκταση με πολλές μαϊμούδες,  θα σας τις πουλήσω εγώ για 35 δολάρια τη μία και όταν γυρίσει ο Χάρης τού τις πουλάτε εσείς για 50 δολάρια τη μία και έτσι θα βγάλουμε όλοι πολλά – πολλά χρήματα.

Οι χωρικοί στριμώχτηκαν μάζεψαν όλες τις οικονομίες τους, δανείστηκαν χρήματα και αγόρασαν όλες τις μαϊμούδες.

Οπως καταλάβατε ΔΕΝ  ξαναείδαν ούτε τον βοηθό ούτε τον Χάρη !!!!!!
 

4  Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας) / Χιούμορ και διασκέδαση / πρωινά αστειάκια !!! στις: Οκτώβριος 23, 2008, 11:20:09 πμ
1. Συμμετέχεις σε αγώνα δρόμου και προσπερνάς τον δεύτερο, Σε τι θέση
   βρίσκεσαι?

   Aπάντηση:
   Εάν είπες πρώτος είναι λάθος. Προσπέρασες τον δεύτερο και πήρες την
   θέση του, άρα είσαι δεύτερος.  Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού

2. Πάρε 1000. πρόσθεσε 40.
   Πρόσθεσε και άλλα 1000.
   συν 30.
   και 1000.
  συν 20.
  συν 1000.
  και τελικά άλλα 10.

Πιο είναι το σύνολο?

Απάντηση:

Εάν είπες 5.000 είναι λάθος.
Το σωστό είναι 4.100.

3. Ο πατέρας της Μαρίας έχει πέντε κόρες:

Α. Την Σάσα
Β. Την Σέσε
Γ. Την Σήση
Δ. Την Σίσι
Ε. Την Απορία?

Ερώτηση: πιο είναι το όνομα της πέμπτης κόρης?

Απάντηση:

Εάν είπες Σόσο, Σύσυ ή Σώσω είναι λάθος.
Η πέμπτη κόρη λέγετε Μαρία, το είπαμε στην αρχή.

 tired tired tired


5  Εμείς, το GreekMasa ... / Αυτοπαρουσίαση / Τι επαγγελμα ήταν το ονειρό σας? στις: Οκτώβριος 08, 2008, 15:14:56 μμ
Στα πλαίσια της ακόμα καλύτερης γνωριμίας μας τι θα λέγατε να απαντήσουμε στις
παρακάτω ερωτήσεις :

Τι επαγγελμα  ήταν το ονειρό σας? το πετύχατε ή κάνετε κάτι αλλο σήμερα και τι??
Στην πορεία αλλάξατε πολλά επαγγέλματα ?


6  Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / αντικατάσταση άσπρου αλευριού στις: Ιούλιος 22, 2008, 14:37:41 μμ
Γειά σας !  μηπως ξέρει κανείς με τι μπορώ να αντικαταστήσω το άσπρο αλεύρι ??
πχ σε γλυκά ή φύλλο για πίττες.

thanks in advance.

φιλάκια 
7  Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας) / Χιούμορ και διασκέδαση / πεστε μας την αποψη σας !!!! στις: Ιούλιος 02, 2008, 12:04:05 μμ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝO ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ   θα πρέπει:   Σαρκασμός

·Να έχεις στην εντέλεια νύχια, μάτια, μαλλιά, ρούχα, αλλά προσοχή:
 Είναι φοβερή σπατάλη χρόνου και χρημάτων να πηγαίνεις κομμωτήριο, γυμναστήριο,
 μανικιούρ-πεντικιούρ και για ψώνια... Αυτά τα κάνουν οι ανεγκέφαλες. Τσ, τσ, τς!!!

· Να δείχνεις έξυπνη (μην πούνε ότι κυκλοφορούμε με κανένα βλήμα), αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να νιώσει μειονεκτικά!

· Να θες και να μη θες να κάνεις οικογένεια:
  Αν θες, είσαι κατίνα και θέλεις να τον τυλίξεις.
  Αν δε θες, είσαι επιπόλαιη, ελαφρών ηθών και δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά!

Προσοχή:

· Αν τον περιποιείσαι πολύ, μπορεί να εκληφθεί ως προσπάθεια "τυλίγματος"!!
· Αν δεν τον περιποιείσαι πολύ......ως αδιαφορία...!!!

· Η πολλή δουλειά και η ενασχόληση με την καριέρα μπορεί να εκληφθεί ως "τσ, τσ, γυναίκα είναι αυτή;"
  Το αντίθετο σημαίνει ότι είσαι κατίνα και χωρίς στόχους!!!!

· Αν μαγειρεύεις καλά, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις!!
· Αν είσαι νοικοκυρά και τακτική, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις!
· Αν δεν κάνεις τα δύο παραπάνω, είσαι ανεπρόκοπη, δεν είσαι για σπίτι και γιατί να σε παίρνει κανείς στα σοβαρά!!

· Αν τον παίρνεις συχνά τηλέφωνο, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις και ασφυκτιά!!
· Αν όχι, το παίζεις γκόμενα!!

· Αν είσαι προοδευτική, ανοικτόμυαλη και μοντέρνα......π.......α!!
· Αν είσαι συντηρητική, το μόνο που θέλεις είναι να παντρευτείς, άρα να τον τυλίξεις!!!!!!!!!!!!!
 

 Αντε βγάλε άκρη...............  Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ !!! Απορία Απορία Απορία
8  Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας) / Χιούμορ και διασκέδαση / Τα 'θελε και τα παθε.. στις: Μάιος 29, 2008, 11:34:40 πμ

Ο σύζυγος και η σύζυγος μαλώνουν την ώρα του πρωϊνού...
Ο σύζυγος σηκώνεται έξαλλος και λέει:

- 'Και δεν είσαι και καλή στο κρεβάτι' και φεύγει από το σπίτι.


 Λίγο αργότερα, συνειδητοποιεί πως δεν φέρθηκε σωστά και αποφασίζει
να  της τηλεφωνήσει.

Αυτή απαντά στο τηλέφωνο μετά από πολύ ώρα, και ο εκνευρισμένος
σύζυγος την ρωτά:

- 'Μα γιατί  άργησες τόσο να απαντήσεις;'

 Αυτή λέει:

- 'Ήμουν στο κρεβάτι'.


-  'Τέτοια ώρα στο κρεβάτι; Και τι έκανες;' την ρωτάει ο σύζυγος.


-  'Έπαιρνα μία δεύτερη γνώμη'. του απαντα.
 (Ω, ΝΑΙ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ'ΘΕΛΕ!)
9  Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας) / Χιούμορ και διασκέδαση / Παλιό αλλά καλό !!! στις: Απρίλιος 08, 2008, 11:04:23 πμ


Πάει ένας τύπος στο εξομολογητήριο να εξομολογηθεί.

- Τι αμαρτίες έχεις κάνει, τέκνον μου; λέει ο παπάς.
- Ε, να, έκανα σεξ με την αδερφή μου.
- Δεν ντρέπεσαι; Πώς έκανες τέτοιο πράγμα;
- Ε, να, μια μέρα ψιλόβρεχε, δεν είχαμε τι να κάνουμε, και... έγινε..
- Θα στο συγχωρέσω, αλλά να μην ξαναγίνει.

- Επίσης έκανα σεξ με την μητέρα μου.
- Δεν ντρέπεσαι; Πώς έκανες τέτοιο πράγμα;
- Ε, να, μια μέρα ψιλόβρεχε, δεν είχαμε τι να κάνουμε, και... έγινε..
- Θα σου συγχωρέσω και τούτην, αλλά να μην ξαναγίνει. Τί άλλο;

- Ε, έκανα σεξ και με τον πατέρα μου.
- Μα καλά, δεν ντρέπεσαι καθόλου; Πώς έκανες ένα τέτοιο πράγμα;
- Ε, να, μια μέρα ψιλόβρεχε, δεν είχαμε τι να κάνουμε, και... έγινε..
- Αυτήν την αμαρτία δεν μπορώ να την συγχωρέσω με τίποτα!
- Παπά, συγχώρεσέ την, γιατί έξω πάλι ψιλοβρέχει...
10  Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας) / Χιούμορ και διασκέδαση / XI !!!! XI!!! στις: Μάρτιος 20, 2008, 11:47:46 πμ
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα που να το γράψω αυτό το ανέκδοτο, εδώ; ή στο Male section;
τελικά το εβαλα εδώ για να μην λέτε ......... χι χι !!


Ένα κλασσικό αντρόγυνο πηγαίνει στον Ζωλογικό κηπο, τους βλέπει ο ξεναγός του κήπου και αρχίζει
την περιήγηση:

Ξεναγός:
- Αυτό εδώ που βλέπετε είναι η κλασσική καμηλοπάρδαλη. Τρώει 5 κιλά
φύλλα την ημέρα, η σεξουαλική της πράξη διαρκεί 45 λεπτά και κάνει 1 μωράκι
ανά 2 χρόνια.

Γυναίκα:
- Τα βλέπεις; Τα βλέπεις;

Αντρας:
-  Τα βλέπω...τα βλέπω..

Ξεναγός:
- Προχωράμε παρακάτω... Αυτός εδώ είναι ο Μπαμπουίνος. Τρώει 2 κιλά
μπανάνες την ημέρα, η σεξουαλική του πράξη διαρκεί 40 λεπτά και κάνει 1
μπαμπουϊνάκι το χρόνο!

Γυναίκα:
- Τα βλέπεις; Τα βλέπεις;;;

Αντρας:
- (Ταπεινωμένος) Τα βλέπω... Τα Βλέπω..

Ξεναγός:
- Προχωράμε παρακάτω... Εδώ είναι το κλασσικό ελάφι... Τρώει 3 κιλά
φύλλα την ημέρα, κάνει 1 ελαφάκι τα 3 χρόνια και η σεξουαλική του πράξη διαρκεί... 45 δευτερόλεπτα!

Αντρας:
- (επιτέλους δικαιωμένος) Τα βλέπεις;;;...Τα βλέπεις;;;

Γυναίκα:
- Ναι!......... Αλλα εσύ τα βλέπεις τα κέρατα που έχει το ελάφι ;;;
     ...........................
11  Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας) / Βιβλίο, ποίηση και λογοτεχνία / ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ στις: Μάρτιος 12, 2008, 15:18:22 μμ

''ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ'' ειναι της Ντόρας Γιαννακοπούλου και θα δείτε μια περίληψη εδώ

http://www.greekbooks.gr/web/book/details.aspx?ProductID=190272


πολύ απλό  και  το τέλος πολύ χαζό.
Εαν πέσει στα χέρια σας διαβάστε το - διαβαζεται πολύ γρήγορα- αλλα μην πείτε ότι δεν σας ενημέρωσα.

12  Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας) / Βιβλίο, ποίηση και λογοτεχνία / ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ greek masa στις: Μάρτιος 06, 2008, 15:48:33 μμ

δώστε παρακαλω λίγο  Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  στην παρακάτω πρόταση:
                               =========
δεν κανονιζουμε να κανουμε μεταξύ μας μια δανειστική βιβλιοθήκη γιατι απο ότι
καταλαβαίνω ειμαστε διαβαστερα παιδιά και διαθετουμε και τα βιβλιαρακια μας
(σε μεγάλο βαθμό) για να γλυτώσουμε κανενα Εuro - ειναι πανακριβα τα άτιμα-
και με το ρυθμό που τα διαβάζουμε, αστα να πάνε.
.   
για να δούμε θα κανουμε κάτι;;
13  Εμείς, το GreekMasa ... / GreekMasa happenings / ΜΠΑΖΑΡ ''ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ'' στις: Οκτώβριος 01, 2007, 13:30:45 μμ

Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα και καλό μήνα.

Στην συνάντηση της Παρασκευής,  μέσα στα πολλά και ωραία θέματα που αναπτύξαμε,
ήταν και για το Μπαζάρ στους ‘’Δρόμους Ζωής’’. 
Παραθέτω όπως σας υποσχέθηκα, τα στοιχεία του Βlog απ’οπου μπορείτε να ενημερωθείτε
για την δράση αυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης. Το Blog ανήκει  στην Κυρία Τίνα Σταύρου,
γνωστή απο την υπέροχη παρουσία της στο Hungry.  Αλήθεια ποιος απο εμας, τους φίλους του Hungry, 
δεν έχει ταξιδέψει με τα ονειρεμένα γραπτά της;
Ευκαιρία λοιπόν να την γνωρίσετε και απο κοντά, είναι η υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων της οργάνωσης.

http://mdespell.googlepages.com/home

επίσης  και εδώ:

http://www.dromoi-zois.gr/

Ας προγραμματίσουμε λοιπόν να κάνουμε τα Χριστουγεννιάτικα μας δώρα με πράγματα που θα ψωνίσουμε
απο το Μπαζάρ,  είναι απίθανα-δεν μπορείτε να φανταστείτε τι υπέροχα πράγματα μπορείτε να αγοράσετε.

Σας γλυκοφιλώ .....  Φιλί

Μαρία Μπ.
14  Εμείς, το GreekMasa ... / Τεχνική Υποστήριξη / Αναζήτηση στις: Ιούλιος 18, 2007, 14:32:26 μμ

Ηθελα να ρωτήσω έαν υπάρχει κουτάκι αναζήτησης δηλαδή να βάλω την λέξη
''αμύγδαλο'' και να μου φέρει ότι συνταγή έχει αυτή την λέξη.
Ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω  Απορία
 
Εαν δεν υπάρχει μήπως μπορούσατε κύριε αντιμιν να το βάλετε;

Ευχαριστώ Μαρία Μπ. Φιλί

15  Εμείς, το GreekMasa ... / Αναφορά προβλημάτων / κλείσιμο των περιθωρίων στις: Ιούνιος 04, 2007, 14:51:08 μμ

Μήπως είναι δυνατόν να κλείσουν λίγο τα περιθώρια της κάθε σειράς απο αυτά που γράφουμε
(μορφοποίηση) για να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση ;    Δηλαδή να μπορούμε να διαβάζουμε
μόνο σε μια οθόνη, χωρίς να είναι απαραίτητο να πηγαίνουμε με τα βελάκια δεξιά - αριστερά.

ευχαριστώ.
Σελίδες: [1]