GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μάιος 04, 2024, 10:52:17 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: « 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 »
151  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: Τα μυστικά της κουζίνας στις: Μάιος 16, 2011, 13:31:31 μμ
guzelina λιγο καθυστερημενα σου απανταω αλλα δε πειραζει ε?  Γλώσσα... υπαρχει σε καταστηματα ζαχαροπλαστικης, οχι ζαχαροπλαστεια, εννοω αυτα που πουλανε χρωματα ζαχαροπλαστικης και διαφορα αλλα ειδη!  Χαμόγελο

οταν κανουμε καραμελα και μενει η σκληρη ζαχαρη που φευγει πολυ δυσκολα μπορουμε να ξαναβαλουμε το κατσαρολακι στη φωτια με νερο που καλυπτει τα τοιχωματα και βραζουμε μεχρι να λιωσει!
για να μην κολλαει το γαλα στο μπρικι βρεξετε λιγο το μπικι, πριν βρασετε το γαλα, με νερο!

καλη βδομαδα  Σαρκασμός
152  Εμείς, το GreekMasa ... / Μάιος 2011 / Απ: Δευτέρα 16/5/2011, Τι θα φάμε σήμερα στις: Μάιος 16, 2011, 09:21:43 πμ
καλημέρα!
πατατοσαλατα για εμας Χαμόγελο
καλη βδομαδα σε όλους!
153  Εμείς, το GreekMasa ... / Μάιος 2011 / Απ: Κυριακή 15/05/2011, Τι θα φάμε σήμερα; στις: Μάιος 15, 2011, 12:27:12 μμ
καλημερα Χαμόγελο
μπριζολες στο φουρνο με πατατουλες για μας!
154  Εμείς, το GreekMasa ... / Αυτοπαρουσίαση / Απ: Τι επαγγελμα ήταν το ονειρό σας? στις: Μάιος 13, 2011, 18:35:11 μμ
καλησπερα  Χαμόγελο
εγω οταν τελειωσα το σχολειο δεν ηξερα τι ηθελα πραγματικα να κανω, με αποτελεσμα να μπω σε μια σχολη που μου εβγαλε την ψυχη. μετα απο καιρο καταλαβα οτι εκανα λαθος που εκανα κατι που δεν αγαπω. οποτε τα παρατησα ολα και γραφτηκα σε μαγειρικη σχολη  Σαρκασμός το μικροβιο το ειχα απο πολυ μικρη  Ανεση  ειμαι πολυ χαρουμενη που κανω κατι που αγαπω!  biggrin
155  Εμείς, το GreekMasa ... / Αυτοπαρουσίαση / Απ: Από πού κατάγεστε / ποιος είναι ο τόπος διαμονής σας; στις: Μάιος 13, 2011, 18:28:20 μμ
καλησπερα σε ολους  Χαμόγελο
εγω καταγομαι απο Κυπρο, οι γονεις μου ειναι και οι δυο προσφυγες , ο πατερας μου απο Αμμοχωστο και η μητερα μου απο ενα χωριο κοντα στη Μορφου που το εχουνε κανει στρατοπεδο οι Τουρκοι. Ζουμε στη Λαρνακα, εγω λογο σπουδων σχεδον ολο τον χρονο διαμενω στη Γαλλια! ευτυχως το ιντερνετ ενωνει αποστασεις  Ανεση καλο σαβατοκυριακο σε ολους  getlost
156  Εμείς, το GreekMasa ... / Μάιος 2011 / Απ: Παρασκευή 13/5/2011, Τι θα φάμε σήμερα στις: Μάιος 13, 2011, 09:43:04 πμ
καλημερα Χαμόγελο
για μας πατατοτουρτα σημερα!
157  Εμείς, το GreekMasa ... / Μάιος 2011 / Απ: Πέμπτη, 12/05/2011,Τι θα φάμε σήμερα; στις: Μάιος 12, 2011, 13:02:34 μμ
καλημερουδια σε ολους Χαμόγελο
εμεις για σημερα εχουμε ψητο κοτοπουλο με μελωμενα λαχανικα!
καλη ορεξη σε όλους Κλείσιμο ματιού
158  Εμείς, το GreekMasa ... / Μάιος 2011 / Απ: Τρίτη 10/5/2011, Τι θα φάμε σήμερα στις: Μάιος 10, 2011, 08:35:29 πμ
καλημερουδιααα Χαμόγελο
σημερα εχουμε φακες!
159  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: Ψάχνω συν/γή <<σάλτσα μανιτάρια για bbq>> στις: Μάιος 09, 2011, 21:23:51 μμ
η συνταγη που βρηκα ειναι απο τον κυριο Μαμαλακη! συγκεκριμενα ειναι για μακαρονια αλλα πιστευω οτι θα πηγαινει τελεια και με κρεατικα!
Χαμόγελο ελπιζω να βοηθησα!

για τη σάλτσα
600 γραμ διάφορα μανιτάρια
1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 σφινάκι μπράντι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 φλιτζ τσαγιού κρέμα γάλακτος
αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί καλά ρίχνετε καλά το τριμμένο κρεμμύδι. Το σοτάρετε μέχρι να γυαλίσει. Δυναμώνετε τη φωτιά και ρίχνετε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά τους. Σβήνετε με το κρασί. Αφήνετε να πάρει μια καλή βράση και ρίχνετε το μπράντι. Ρίχνετε άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλάτι. Πασπαλίζετε με το μοσχοκάρυδο και μόλις χυλώσει η σάλτσα ρίχνετε τη κρέμα γάλακτος και αφήνετε να βράσει μέχρι να δημιουργηθεί μια πηκτή σάλτσα. Σβήνετε τη φωτιά και αφήνετε τη σάλτσα να περιμένει.
160  Εμείς, το GreekMasa ... / Μάιος 2011 / Απ: Δευτέρα 9/5/2011, Τι θα φάμε σήμερα στις: Μάιος 09, 2011, 21:02:35 μμ
καλησπερα! εμεις το μεσημερι φαγαμε λαζανια που ειχανε μεινει απο χτες. το βραδυ ειχαμε χοιρινα φιλετα μαριναρισμενα στο γκριλ και σαλατα με σος μουσταρδα απο τον μπαμπα Κλείσιμο ματιού
161  Μαγειρέματα / Δίαιτα μονάδων / Απ: ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ στις: Μάιος 08, 2011, 21:11:34 μμ
για σας κορίτσια! παρακολουθω εδω και μερες το θεμα και εχω μια δυο αποριες  Ντροπή!
1)για ποσο καιρο ειναι αυτη η διαιτα?
2)ποσο χασατε μεχρι τωρα εσεις που την κανατε?
3) ποια ειναι η ιδεα της διαιτας? ειναι λογικο να τρως τοσα φρουτα και να λαμβανονται σαν 0 μοναδες? υπαρχει καποιος λογος  angel ??

ευχαριστω!  Χαμόγελο
162  Εμείς, το GreekMasa ... / Μάιος 2011 / Απ: Κυριακή 8/5/2011, Τι θα φάμε σήμερα στις: Μάιος 08, 2011, 14:22:36 μμ
καλησπερα!
λαζανια με κιμα και τυρακι σημερα Μεγάλο χαμόγελο
καλη ορεξη σε ολους!

163  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: Ξεφορμάρισμα από διάφορα σκεύη στις: Μάιος 07, 2011, 17:28:37 μμ
οχι με μακαρονια. σουφλε με τυρια ας πουμε!
πολυ με μπερδεουν ολα αυτα τα σκευη  Ντροπή , αν σκεφτω καμια αλλη απορια θα ξαναγραψω  Στριφογύρισμα ματιών
164  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: Ξεφορμάρισμα από διάφορα σκεύη στις: Μάιος 07, 2011, 17:18:35 μμ
ναι το φανταστηκα!
το σουφλέ σε ψηλο πυρεξ το αναποδογυριζουμε αραγε για να σερβιρουμε?
165  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: Ξεφορμάρισμα από διάφορα σκεύη στις: Μάιος 07, 2011, 17:11:12 μμ
μεχρι τωρα τη φοβομουνα αυτη τη φορμα με το στεφανι! απο αυριο θα της ορμηξω χαχα
ομογολω οτι δεν το ηξερα οτι το χαραζουμε!
ευχαριστω και καλο σαβατοκυριακο Χαμόγελο
Σελίδες: « 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 »