Καλησπερα σε ολους τους μαγειρες/σες
Αν και έχω καποια μικρή εμπειρια στο μαγειρεμα εχω παντα προβλημα οταν κανω ψητο στο φουρνο με πατάτες.
Οι πατάτες μου βγαίνουν πάντα στεγνές , έχουν γευση αγουρης πατάτας και αψητης.
Μου κάνει εντύπωση διότι οταν για παράδειγμα κανω κοτοπουλο με πατάτες (απλό) το αφήνω να σηγοψηθει πολη ώρα και στο τέλος του κάνω ενά τακ ανεβάζω την φωτιά να ξεροψηθεί απέξω. Και πάντα αναγκάζομε να βαλω ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ λάδι. Αυτο θα ήθελα να το αποφυγω. Δεν το θέλω τοσο λαδι. Συνολικά στο φούρνο το έχω δυόμιση ώρες τουλάχιστον.
Τι κάνω λάθος και δεν ψηνοντε οι πατάτες.
Φτέει η ποιότητα της πατάτας?
Πως μπορώ να πετύχω το ψήσημο!!!!!!