GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 24, 2024, 16:12:06 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: [1]
1  Μαγειρέματα / Άλλες συνταγές / ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ & ΠΙΠΕΡΙΕΣ στις: Δεκέμβριος 07, 2007, 10:23:33 πμ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ  Μεγάλο χαμόγελο  ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!! ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΣΑ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΚΡΕΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΟ ΤΗΣ ΚΡΕΠΑΣ (ΒΓΑΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 18 - 20 ΦΥΛΛΑ) :
* 2,5 ΚΟΥΠΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ (ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΨΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΥΛΛΟ)
* 1,5 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΪΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
* 2 ΚΟΥΠΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ
* 3 ΑΥΓΑ
* 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
* 1 ΣΦΙΝΟΠΟΤΗΡΟ ΚΟΝΙΑΚ
* 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΗΡΟ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΪΚΙΝ,ΟΧΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ , ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ. ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΥΛΟ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΧΥΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΑΚΙ.
ΑΝ Ο ΧΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΡΟ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΙΟΣ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ :

* 1 ΜΕΤΡΙΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ
* 2 - 3 ΚΑΡΟΤΑ
* 1 - 2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ (ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ)
* 1 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ
* 1 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΤΥΡΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
* 1 ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
* 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ (ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ)
* ΠΙΠΕΡΙ & ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ.
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΑΝΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΛΑΔΙ.
ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ, ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ.
ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ
ΛΙΓΟ ΤΑ ΝΕΡΑ.ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.
ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ(ΑΝ Η ΚΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 ΑΚΟΜΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ)
ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ & ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ,ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΓΑΛΕΤΑ , 2 ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ (ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΠΟΛ ΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΕΤΑ) .
ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΕΙ !!!! Σαρκασμός Σαρκασμός   
Σελίδες: [1]