Πιστεύω οτι ο Έκτορας είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει στην εκπομπή!!
Δεν φταεί ο Έκτορας που γίνεται κακός!!! Ο άλλος στην Πάτρα είχε σπεσιαλιτέ του μαγαζιού την παέλια..που άν θυμάστε ήταν κατεψυγμένη και την ζέσταινε στα μικροκύματα!!! Έλεος δηλαδή!!
Δεν ξέρω άν είναι στημένα κάποια να τα λέει για να κάνει νούμερα στην ΑGB..Άλλα πλέον σιγουρευτήκαμε οτι έξω τρώμε όλη την σαβούρα είτε είναι το μαγαζί της γειτονιάς είτε είναι εστιατόριο πολυτελείας!!! Και δεν είναι μόνο τα υλικά άλλα και βασικοί κανόνες υγιεινής!
Το να μην έχει την απαραίτητη τεχνική και γνώσεις ο εκάστοτε σέφ είναι το λιγότερο!!
Αποκορύφωμα ήταν το εστιατόριο του πεντάστερου ξενοδοχείου,που φαντάζομαι οτι ένα πιάτο του κοστίζει όσο το μεροκάματο του σεφ...!Και ο υπεύθυνος τροφοδοσίας προσπαθούσε να μας πείσει οτι δεν μπορεί να βρει φρέσκα υλικά ..ειδικά στην Μύκονο που έχει άρκετά καθημερινά δρομολόγεια λες και ήταν στην Κάρπαθο!!
Για να μην πώ για τα απλά όπως το τζατζίκι και το ρύζι που είδαμε στην "Μάσα" ετοιματζίδικο...Πάντως εγώ την λυπήθηκα αυτήν την κυρία..είχε όντως πρόβλημα!
Και μπράβο στον Έκτορα που προσπάθησε τόσο πολύ..και όπως είδαμε την βοήθησε και οικονομικά!!Του αξίζουν συγχαρητήρια!