GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 29, 2024, 20:32:50 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: « 1 ... 4 5 6 [7]
91  Μαγειρέματα / Μεζέδες - Ορεκτικά / Απ: τι φάγαμε εχθές στις: Ιανουάριος 14, 2008, 21:28:17 μμ
julia, καλώς όρισες στην παρέα μας.
Μπορείς να γράφεις εδώ τις συνταγές σου, μέχρι να αισθάνεσαι έτοιμη να τις δημοσιεύσεις στο μάσα.

          ΚΡΕΜΥΔΟΠΙΤΑ
          250 ΓΡ ΜΠΕΙΚΟΝ
          250 ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ (ΚΟΝΣΕΡΒΑ)
          250 ΓΡ. ΡΕΓΚΑΤΟ ΤΡΙΜΕΝΟ
          250 ΓΡ ΚΡΕΜΥΔΙΑ(3 ΜΕΤΡΙΑ)ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΙΚΡΑ ΚΥΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΜΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΑ
          1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
Βάζω σ ένα πυρέξ τη σφολιάτα και τοποθετώ όλα τα υλικά σιγά σιγά, αφήνοντας τελευταίο το τυρί.Τρίβω φρέσκω πιπέρι και αν θέλω , βάζω λίγο βουτυρο.Είναι πολύ καλή.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΌΠΟΙΟΝ ΤΗ ΦΤΙΑΞΕΙ!!!!!!
92  Μαγειρέματα / Μεζέδες - Ορεκτικά / τι φάγαμε εχθές στις: Ιανουάριος 14, 2008, 19:20:58 μμ
σουφλέ με ζαμπόν και τυριά
Χρειαζόμαστε 1 πακέτο ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
10 φέτες ζαμπόν 10 φέτες τυρι του τοστ 2 ποτήρια γάλα  3 αυγά και 1/4 τυρί ρεγκάτο
Βάζουμε τις φέτες το ψωμί μέσα σ'ένα πυρέξ αφού τις μουσκέψουμε λίγο στο γάλα.Από πάνω βάζουμε το ζαμπόν και μετά το τυρί.Κάνω άλλη μια φορά το ίδιο και τελευταίο ρίχνω το ρεγκάτο.Χτυπάω τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνω και αυτά από πάνω.Το βάζω στο ψυγείο για 6-12 ώρες πριν το ψήσω.
καλή επιτυχία 
Σελίδες: « 1 ... 4 5 6 [7]