Εχω κι εγω αροπαρασκευαστη,τον τριτο κατα σειρα,αφου ηδη εχω χαλασει δυο απο την πολλη χρηση.Αυτος ειναι ο izzy moulinex,που εχω τωρα.Εκ πειρας σας λεω,οτι παιζουν πολλα πραγματα ρολο για να γινει το ψωμι καλο.Η μαγια,το αλευρι,το αν ανοιγουμε το καπακι την ωρα που δουλευει,και πολλα αλλα.Οι τωρινοι λενε οτι δεν κανει να χρησιμοποιουμε νωπη μαγια,και χρειαζονται συγκεκριμενα αλευρια.Ομως φιλες μου,σας πληροφορω ,οτι τον πρωτο που πηραμε το 1994,μονο νωπη μαγοια βαζαμε και αλευρι το απλο σταρενιο απ το φουρνο..τα συμπερασματα δικα σας,οσο περνανε τα χρονια,ολα αχρηστευονται