GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 28, 2024, 09:05:02 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: « 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 24 »
136  Κουβεντούλα / Περι ανέμων .... / Απ: Ας κάνουμε απόψε μια ευχή!!! στις: Μάιος 30, 2008, 09:35:54 πμ
Ας κάνουμε "απόψε" μια ευχή... Ας ευχηθούμε, να έρθει φώτιση στον admin, και να αναστείλει τα σχέδιά του για το κλείσιμο του site!
Υπάρχουν πολλοί, που δεν συμφωνούν με αυτή την εξέλιξη. Για δώσε κάποια πίστωση χρόνου, βρέ admin, κι αν κρίνεις πως η όλη κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί, κάνε όπως νομίζεις.. Για χάρη όλων εμάς, που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ SITE, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ!!!

Φιλικά, Κατερίνα
137  Εμείς, το GreekMasa ... / Μάιος 2008 / Απ: Παρασκευή 30/5/2008, Τι θα φάμε σήμερα στις: Μάιος 30, 2008, 08:49:34 πμ
Καλημέρα, σε όλους! Ευτυχώς, που δρόσισε και ήρθαμε κάπως στα ίσια μας..
Σήμερα, μαγείρεψα ρεβυθόρυζο, για συνοδεία μπιφτεκάκια χθεσινοβραδινά. Είχα λίγο χρόνο στη διάθεσή μου, μέχρι να ξεκινήσω για τη δουλειά, οπότε έφτιαξα και κουλουράκια λαδιού με σουσάμι, μοσχομυριστά!
138  Κουβεντούλα / Περι ανέμων .... / Απ: Ας κάνουμε απόψε μια ευχή!!! στις: Μάιος 30, 2008, 08:45:58 πμ
Παιδιά, σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας!!!  Φιλί
Από την αρχή της εβδομάδας, έλειπα σε σεμινάριο, από σήμερα ξανά στο γραφείο. Χρόνια Πολλά, στη συνονόματή μου, Κατερίνα, και στο Χάρη, επίσης!
Φιλάκια!!!
139  Κουβεντούλα / Περι ανέμων .... / Απ: Ας κάνουμε απόψε μια ευχή!!! στις: Μάιος 23, 2008, 09:12:39 πμ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Greekmasa και σε όσους το περιστοιχίζουν με την αγάπη τους!
140  Εμείς, το GreekMasa ... / Μάιος 2008 / Απ: Παρασκευή 23/5/2008, Τι θα φάμε σήμερα στις: Μάιος 23, 2008, 08:56:38 πμ
Καλημέρα, κορίτσια! Σήμερα, μαγείρεψα λεμονάτο αρακά με κολοκυθάκια και μάραθο και φιλέτο μπούτια κοτόπουλο στην ψησταριά.
141  Κουβεντούλα / Σχολιάστε την επικαιρότητα / Απ: Πως απατεώνες μπορούν να σε ξεγελάσουν στις: Μάιος 22, 2008, 14:46:57 μμ
Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, στη ζούγκλα αισθάνεται κανείς, περισσότερο ασφαλής!  Σαρκασμός Σαρκασμός
142  Εμείς, το GreekMasa ... / Ανακοινώσεις Greek Masa / Απ: 10/03/2008 Ενεργοποίηση κάρμα στις: Μάιος 22, 2008, 13:34:07 μμ
Κατερινα επιτελους εγραψες το ονομα σου γιατι μου επεφτε πολυ μεγαλο το nick σου
συμφωνω με οσα λες απολυτα και μπορει να εκφραζομαι εντονα αλλα σε διαβεβαιω οτι
με την γωγω δεν εχω κανενα προβλημα αν ηταν βεβαια στο χερι μου θα την εξαφανιζα
γιατι οταν οι αντρες βλεπουν τοσο ικανες μαγειρισσες εμεις θα μεινουμε στα αζητητα Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιού
φιλια Μιραντα

Εφόσον, καμιά σας δεν έχει πρόβλημα με την άλλη, πρός τί το μπέρδεμα;; Μεγάλα κορίτσια είμαστε, μήν δίνουμε λάθος εντυπώσεις. Φαντάζομαι, πως το σχόλιο σου περί εξαφάνισης αποτελεί αστείο, ας μήν δώσουμε περαιτέρω αφορμές για εντάσεις. Πολλές φορές, το χιούμορ μας εκλαμβάνεται διαφορετικά μέσα από το γραπτό μας, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε αλλησιδωτές αντιπαραθέσεις. Επειδή, φαίνεται πως θέλεις να συμμετέχεις στην παρέα του masa, απέφυγε σχόλια που μπορεί να παρεξηγηθούν. Για πές μου, "τί σε τραβάει" περισσότερο στο site; Η κοινή επιδίωξη όλων μας, να μήν εκτιθέμεθα στα μάτια των συζύγων μας από μαγειρικής πλευράς ή το κουβεντολόi;  Κλείσιμο ματιού 
143  Εμείς, το GreekMasa ... / Ανακοινώσεις Greek Masa / Απ: 10/03/2008 Ενεργοποίηση κάρμα στις: Μάιος 22, 2008, 13:07:36 μμ
Κορίτσια, Miranda και Γωγώ, προσπαθείστε να αλλάξετε τον τρόπο, που συμπεριφέρεστε η μια απέναντι στην άλλη και δείτε το θέμα ψύχραιμα. Όλες είμαστε μεταξύ μας άγνωστες κι αν τυχαίνει να βρισκόμαστε, οφείλεται στην κοινή μας θέληση και διάθεση. Μήν θεωρήσετε πως επεμβαίνω κακοπροαίρετα στο μεταξύ σας διάλογο, απλά η τακτική που ακολουθείτε δεν οδηγεί πουθενά. Το κλίμα που δημιουργείται από μια τέτοια, ατυχή αντιπαράθεση, μας επηρεάζει όλους μας και διαμορφώνει μια κακή προοπτική για το site. Εντάξει, όλοι μπορούμε να αναπτύξουμε λόγο και αντίλογο, αλλά δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από κάποια συγκεκριμένα όρια. Θυμηθείτε, πως είμαστε εδώ, επειδή το θέλουμε και σίγουρα όχι, για να διαπληκτιζόμαστε. Αυτό που γράφουμε και ο τρόπος που το εκφράζουμε, μας χαρακτηρίζει μέσα σ' αυτό το χώρο, μήν δημιουργούμε λοιπόν αφορμές να διαταράσσεται το κατά άλλα ζεστό περιβάλλον του χώρου, που μας φιλοξενεί.

Φιλικά, Κατερίνα
144  Κουβεντούλα / Fitness και Διατροφή / Απ: Φάγαμε όλοι σίγουρα ορυκτέλαια!!!! στις: Μάιος 22, 2008, 11:30:59 πμ
Mary, γειά σε σένα και στα ωραία σου!!  Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
145  Εμείς, το GreekMasa ... / Αυτοπαρουσίαση / Απ: alice89 στις: Μάιος 22, 2008, 09:25:42 πμ
Καλώς την Αλίκη!
146  Εμείς, το GreekMasa ... / Μάιος 2008 / Απ: Πέμπτη 22/5/2008, Τι θα φάμε σήμερα στις: Μάιος 22, 2008, 09:21:46 πμ
Καλημέρα, κι από εμένα! Σήμερα, μαγείρεψα μοσχαράκι λεμονάτο με πατατούλες και καροτάκια για τα μωρά και μια τυρόπιτα τριών τυριών με φύλλο από τα χεράκια μου, για όλη την οικογένεια. Τί ζημιά είναι αυτή που μας κάνεις πρωί-πρωί, Αγγελικούλα, με τις νοστιμιές σου;  Έκπληξη
147  Εμείς, το GreekMasa ... / Ανακοινώσεις Greek Masa / Απ: 10/03/2008 Ενεργοποίηση κάρμα στις: Μάιος 22, 2008, 09:11:58 πμ
Καλημέρα, σε όλους! Βλέπω, να γίνεται πολύς λόγος γι' αυτό το κάρμα, και για να πω την αλήθεια, ενώ αρχικά είχα αμφισβητήσει τη λειτουργία του, στη συνέχεια, έκανα κι εγώ χρήση του, αφού έβλεπα πως αποτελούσε μια νέα πραγματικότητα στο φόρουμ. Θεωρώ, πως είναι λογικό κι επόμενο, να μεταφράζει ο καθένας από εμάς με το δικό του τρόπο, τα "σύν" και τα πλήν" του κάρμα, αφού αποτέλεσε μια καινούργια έννοια στη μεταξύ μας σχέση. Σε κάποιους αποδίδουμε φετική ψήφο, γιατί τους θεωρούμε φίλους μας ή γενικότερα, τους συμπαθούμε, θετική ψήφο δίνουμε σε κάποιον που βλέπουμε να απαντάει με ενδιαφέρον στις ερωτήσεις μας, να έχει ενεργή καθημερινή συμμετοχή στο site, να δημιουργεί νέα ενδιαφέροντα θέματα, να φροντίζει να εμπλουτίζει την ιστοσελίδα, με τί άλλο, παρά με συνταγές μαγειρικής, να σπεύδει να ανακοινώσει τις συνταγές που γνωρίζει, όταν προκύψουν αναζητήσεις ευρέσεως συγκεκριμένων συνταγών, να αντιμετωπίζει με χιούμορ και καλή διάθεση τους άλλους, κ.ά. πολλά μπορώ να σκεφθώ. Από την άλλη πλευρά, αρνητική ψήφο αποδίδουμε σε κάποιους, που θεωρούμε πως μας ανταπαντάνε με έλλειψη σεβασμού, με λιγάκι επικριτική διάθεση, σε κάποιους, που συμμετέχουν επιλεκτικά στο site, κι ενδιαφέρονται μόνο για το αθλητικό κομμάτι του, λόγου χάρη, κ.ά. πολλά.
Για εμάς τους νέους στο site, μπορώ να πω με βεβαιότητα, πως κανείς μας δεν έχει σκοπό να παραγκωνίσει τα άτομα, που έχουν σημειώσει μεγάλη προσφορά στο site. Θα μπορούσε να το κάνει αυτό, κάποιος, της ίδιας "φουρνιάς" με τα άτομα αυτά. Κι επιτέλους, γιατί δεν μιλάμε ανοιχτά, ποιοί θεωρούνται ταραξίες στο φόρουμ; Αν κάποιος πρέπει να αποχωρήσει, είναι αυτός(οί), που δημιουργούν το πρόβλημα!
Και κάτι ακόμα, πιστεύω πως η φυγή, δεν δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν, εξάλλου, είναι δεδομένο πως η συμμετοχή μας σε ένα τέτοιο φόρουμ επικοινωνιακό, θα αποτελέσει και αντικείμενο προσωρινών διαφορών και εντάσεων. Λέω προσωρινών, γιατί πέρα από τις όποιες δυσανασχετήσεις, ο στόχος είναι για όλους κοινός, να περνάμε από κοινού καλά και να μοιραζόμαστε τις πληροφορίες, που μας ενδιαφέρουν.  



148  Μαγειρέματα / Έχω κόσμο το βράδυ! / Απ: Μενού καθημερινής γιορτής στις: Μάιος 21, 2008, 15:21:43 μμ
Elie, μια ερωτησούλα μόνο, μπορώ να σου κάνω; Σε προσέχει και ο καλός σου, όσο τον προσέχεις, εσύ;;  Μεγάλο χαμόγελο
Χρόνια του Πολλά, καλή διασκέδαση το βράδυ..
149  Κουβεντούλα / Υγεία και Ευεξία / Απ: ΜΕΛΑΝΩΜΑ - Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ στις: Μάιος 21, 2008, 14:49:16 μμ
Εύη, ευτυχώς, όλα πέρασαν! Είναι καιρός να ηρεμήσετε και να αρχίσετε πάλι να σκέφτεστε θετικά! Κλείσιμο ματιού
150  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: Παγωτομηχανή στις: Μάιος 21, 2008, 12:43:21 μμ
Αρχικά, βάζεις το δοχείο της παγωτομηχανής στην κατάψυξη να παγώσει, το δοχείο εσωτερικά φέρει παγοκύστες, οπότε σε δυο ώρες περίπου, είναι έτοιμο το δοχείο για χρήση. Βγάζεις το δοχείο από την κατάψυξη, και τοποθετείς τα υλικά της συνταγής σου, και πατώντας τον διακόπτη της συσκευής, ξεκινάει η ανάδευση των υλικών. Μπορείς να το αφήσεις μισή ώρα με 40 λεπτά να αναδεύει, βλέπεις το μίγμα να γίνεται παχύρευστο και να παγώνει. Ξαναβάζεις το δοχείο στην κατάψυξη και το παγωτό είναι έτοιμο σε κανένα 4ωρο.
Σελίδες: « 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 24 »