GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Οκτώβριος 30, 2020, 00:30:09 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: « 1 ... 21 22 23 [24]
346  Εμείς, το GreekMasa ... / Φεβρουάριος 2008 / Απ: Tετάρτη 20/2/2008 Τι θα φάμε σήμερα; στις: Φεβρουάριος 20, 2008, 09:59:43 πμ
Καλημέρα, κορίτσια! Σήμερα, έχει αρακά κοκκινιστό με πατατούλες και καρότα, εχθές το βράδυ, μαγείρεψα λαχανοντολμάδες! Έγιναν πολύ νόστιμοι, ωστόσο, θέλω να σας ρωτήσω, ξέρει καμιά, τη συνταγή της λευκής σάλτσας, που συνοδεύει τους ντολμάδες; Είχα δοκιμάσει παλιότερα σε κάποιο εστιατόριο, ήταν πεντανόστιμη, αναρωτιέμαι πώς την είχαν φτιάξει;;;
347  Εμείς, το GreekMasa ... / Φεβρουάριος 2008 / Απ: Δευτέρα 11/2/2008 Τι θα φάμε σήμερα; στις: Φεβρουάριος 11, 2008, 09:58:52 πμ
Καλημέρα! Σήμερα, μαγείρεψα ρεβυθόρυζο, αλλά έχουν μείνει και γιουβαρλάκια από εχθές.
348  Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Απ: Συνταγές για κρυολογήματα στις: Ιανουάριος 31, 2008, 15:09:41 μμ
Sgr, εννοείς σκέτο φιδέ την πρώτη μέρα ή μέσα σε κοτόζουμο; Σ' ευχαριστώ, για την άμεση ανταπόκρισή σου.  Φιλί
349  Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Συνταγές για κρυολογήματα στις: Ιανουάριος 31, 2008, 14:55:57 μμ
Κορίτσια, ποιές σουπίτσες προτείνετε, για κάποιον που φέρει γρίπη;
Έφτιαξα ψαρόσουπα το πρωί, αλλά δεν νομίζω να ενδείκνειται για κάποιν που έχει πυρετό και όλα τα γνωστά συμπτώματα της γρίπης...
350  Εμείς, το GreekMasa ... / Αυτοπαρουσίαση / aalexandrop στις: Ιανουάριος 31, 2008, 11:36:29 πμ
Κορίτσια, να συστηθώ κι εγώ.. Με λένε Κατερίνα, είμαι 36 ετών, εργάζομαι στον ΟΤΕ και είμαι μαμά δυο κοριτσιών, 2 χρονών και 4 χρονών, αντίστοιχα. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική και απολαμβάνω τον ελεύθερο χρόνο μου στην κουζίνα!!
351  Μαγειρέματα / Πίτες - Ψωμιά / Απ: Πίτσα με το… μέτρο στις: Ιανουάριος 31, 2008, 11:27:12 πμ
Για διαφωτείστε με, βρέ κορίτσια.. Μπορούμε να βάζουμε τη ζύμη της πίτσας να προψηθεί για λίγο στο φούρνο, μεμονωμένα και έπειτα να προσθέτουμε τη γέμιση ή όχι; Το ρωτάω, αυτό, γιατί συνήθως το τυρί αρπάζει. Κι όσον αφορά το τυρί, ποιός συνδιασμός τυριών, πιστεύεται πως ταιριάζει καλύτερα στην πίτσα;
352  Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Απ: Μοσχαρίσιες μπριζόλες στις: Ιανουάριος 31, 2008, 11:03:15 πμ
Έτσι, θα τις κάνω, τελικά, μαργαριτα79. Προβληματίστηκα λίγο, για το πώς θα τις μαγειρέψω, γιατί οι κόρες μου - 4 χρονών και 2 χρονών, αντίστοιχα - δεν τρώνε τα πολύπλοκα μαγειρεμένα φαγητά. 
353  Εμείς, το GreekMasa ... / Ιανουάριος 2008 / Απ: ΠΕΜΠΤΗ 31/1/08 ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΩΜΕ... στις: Ιανουάριος 31, 2008, 10:56:41 πμ
Σήμερα, μαγείρεψα ψαρόσουπα με ροφό. Παράλληλα, ετοίμασα και ζύμη για πίτσα, τη γέμιση θα την ετοιμάσω το απόγευμα, που θα επιστρέψω από τη δουλειά.Έβαλα τη ζύμη της πίτσας στο φούρνο στους 50 βαθμούς για μια ώρα και ήρθε το ζυμάρι και ξεράθηκε επιφανειακά! Το ξαναζύμωσα βουτώντας τα δάχτυλά μου σε χλιαρό νερό και ήρθε κι έστρωσε. Επειδή, βέβαια, θα μεσολαβήσουν κάποιες ώρες μέχρι να ετοιμάσω τη γέμιση και να βάλω την πίτσα στο φούρνο, το έβαλα στο ψυγείο, αφού προηγουμένως το σκέπασα με λαδωμένη διαφανή μεμβράνη. Δεν πιστεύω να ξεραθεί και πάλι..;
354  Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Απ: Μοσχαρίσιες μπριζόλες στις: Ιανουάριος 31, 2008, 10:46:50 πμ
Κορίτσια, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Σκεφτόμουν, να τις βάλω στη γάστρα με πατατούλες. Τις έχω στη συντήρηση του ψυγείου για δυο μέρες, υποτίθεται πως αν τις αφήσεις κάποιες μέρες στη συντήρηση, έρχονται και μαλακώνουν.
355  Εμείς, το GreekMasa ... / Ιανουάριος 2008 / Απ: Τετάρτη 30/1/2008 Τι θα φάμε σήμερα; στις: Ιανουάριος 30, 2008, 14:52:34 μμ
Σ' ευχαριστώ, sgr! Νοιώθω πολύ χαρούμενη, που ήρθα στην παρέα σας, έχουμε πολλά να ανταλλάσουμε κάθε μέρα!  Κλείσιμο ματιού
356  Εμείς, το GreekMasa ... / Ιανουάριος 2008 / Απ: Τετάρτη 30/1/2008 Τι θα φάμε σήμερα; στις: Ιανουάριος 30, 2008, 13:50:13 μμ
Σήμερα, μαγείρεψα μπουτάκια-κοτόπουλο, κοκκινιστά με πατατούλες και καρότα και τα συνόδεψα με μακαρόνια-βίδες.
357  Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Μοσχαρίσιες μπριζόλες στις: Ιανουάριος 30, 2008, 13:27:05 μμ
Έχω στη συντήρηση του ψυγείου μοσχαρίσιες μπριζόλες, αλλά είναι ασίτευτες. Αυτό το λέω, γιατί έψησα μια στην ψησταριά, που έχουμε στη βεράντα, και ήταν σκληρή. Έχετε καμιά ιδέα, για το πώς μπορούν να μαγειρευτούν;
Σελίδες: « 1 ... 21 22 23 [24]