Καλως σας βρηκα κοριτσια. Πολύ χαίρομαι που βρήκα και άλλους που τους αρέσουν τα μαγειρέματα όσο και σε μένα. Εδώ οι μαγειρικέσ τους ικανότητεσ περιορίζονται στα ετοιμα κατεψυγμένα φαγητα ως επί το πλείστον. Περίεργο γιατί έχουν απίστευτα πολλές εκπομπές μαγειρικής και οι σέφ τους είναι στάρ.
Τέλος πάντων.
Λυδία ευχαριστώ για τη συνταγή.
Ήδη επιασα τη μαγιά σήμερα οπότε αύριο έχει κουλούρια το μενού.
Απλά μια ερώτηση... οταν λές αντικολλητικό χαρτί εννοείς το λαδόχαρτο; Εδώ μόνο αυτό μπορώ να βρώ. Αν ομως η ζύμη είναι βρεγμένη δε 8α κολλησει στο χαρτί όταν θα ψήνεται? Ρωτάω γιατί πριν από καιρό είχα δοκιμάσει να κάνω ψωμί με μία συνταγή που βρήκα σε περιοδικό εδω και στο τέλος αναγκάστικα να κόψω το ψωμί γιατί δε μπορούσα να βγάλω το χαρτί.
Όσον αφορά για τα τσατάλια Μαργαρίτα μου από εδώ και πέρα θα τα κάνω πολύ συχνά. Βαρέθηκα τα έτοιμα που πρώτον δεν είναι τόσο νόστιμα και δεύτερον τα συστατικά τους θυμίζουν μάθημα Χημείας.
Ευχαριστώ για όλα