GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 28, 2024, 03:20:17 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: [1]
1  Μαγειρέματα / Ζυμαρικά - Δημητριακά - Όσπρια / Απ: ντολμαδάκια γιαλαντζί στις: Νοέμβριος 06, 2008, 22:47:17 μμ
Ράνια, το κουκουνάρι πάει πολύ στη γέμιση... σου συνιστώ να βάλεις.
Επίσης δοκίμασε και με ξανθή σταφίδα (μαζί με το κουκουνάρι) τα κάνει τέλεια!!!
2  Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Απ: Creme bruille στις: Οκτώβριος 12, 2008, 23:28:35 μμ
Ευχαριστώ κορίτσια, η συνταγή θα δοκιμαστεί εντός της εβδομάδος και θα σας στείλω εντυπώσεις (και φωτό αν τα καταφέρω). Βαρέθηκα να βλέπω τον καλό μου να τσακίζει τις creme bruille του ζαχαροπλαστείου και να μου μαζεύει πυρίμαχα μπωλάκια στα ντουλάπια... έτσι είπα να φτιάξω σπιτική για να τα αξιοποιήσω (και μετά να τον στείλω για εξέταση χοληστερίνης με τόσα αυγά)!!!  Σαρκασμός
Το φλόγιστρο είναι αναγκαίο απ' όσο ξέρω δεν γίνεται να καεί και να καραμελώσει η ζάχαρη με άλλο τρόπο.
Οσο για τα 2 εκατοστά, η συνταγή εννοεί 2 εκατοστά πάχος κρέμας, ανεξάρτητα απο το βάθος του σκεύους, για να μπορέσει να ψηθεί.
Βασικά όμως τα μπωλάκια είναι ρηχά και πλατιά, 3 εκ βάθος και διάμετρο 12 εκ. (μόλις μέτρησα αυτά του ζαχαροπλαστείου που μου έχει μαζέψει στο ντουλάπι.

Ευχαριστώ και για το βιντεάκι ήταν άκρως κατατοπιστικό, γιατί δεν είχα δεί ποτέ στην τιβι πώς γίνεται.
3  Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Creme bruille στις: Οκτώβριος 11, 2008, 13:27:01 μμ
Αναζητώ καλή συνταγή για Creme bruille.
Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Ευχαριστώ πολύ
Σελίδες: [1]