Ευχαριστώ κορίτσια, η συνταγή θα δοκιμαστεί εντός της εβδομάδος και θα σας στείλω εντυπώσεις (και φωτό αν τα καταφέρω). Βαρέθηκα να βλέπω τον καλό μου να τσακίζει τις creme bruille του ζαχαροπλαστείου και να μου μαζεύει πυρίμαχα μπωλάκια στα ντουλάπια... έτσι είπα να φτιάξω σπιτική για να τα αξιοποιήσω (και μετά να τον στείλω για εξέταση χοληστερίνης με τόσα αυγά)!!!
Το φλόγιστρο είναι αναγκαίο απ' όσο ξέρω δεν γίνεται να καεί και να καραμελώσει η ζάχαρη με άλλο τρόπο.
Οσο για τα 2 εκατοστά, η συνταγή εννοεί 2 εκατοστά πάχος κρέμας, ανεξάρτητα απο το βάθος του σκεύους, για να μπορέσει να ψηθεί.
Βασικά όμως τα μπωλάκια είναι ρηχά και πλατιά, 3 εκ βάθος και διάμετρο 12 εκ. (μόλις μέτρησα αυτά του ζαχαροπλαστείου που μου έχει μαζέψει στο ντουλάπι.
Ευχαριστώ και για το βιντεάκι ήταν άκρως κατατοπιστικό, γιατί δεν είχα δεί ποτέ στην τιβι πώς γίνεται.