Καλησπέρα,
Το site, μου το έδειξε η γυναίκα μου (Flora).
Δεν ξέρω από τίποτα από μαγειρική. (Πάντα πίστευα ότι η τέχνη του σωστά βρασμένου αυγού είναι υποτιμημένη)
Πολύ φοβάμαι ότι:
Δεν θα προτείνω συνταγές
Δεν θα γράψω κείμενα του στυλ, "χθες μαγείρεψα ένα υπέροχο φιλέτο ρινόκερου με σως από κινέζικα αγρίοσυκα και φύλλα δάφνης"
Να περιμένετε όμως, να μου μαγειρεύει η Φλώρα ότι μου γυαλίζει από το site.
Αν η συνταγή μου αρέσει υπόσχομαι ότι θα εκφράζω τον θαυμασμό & την εκτίμηση μου προς τον συγγραφέα - μάγειρα - δημιουργό.
Θα χαρώ να τα "λέμε" ή μάλλον να τα γράφουμε.
Γκίκας
(το μικρό μου όνομα είναι Γκίκας όχι το επώνυμο, μεγάλη ιστορία...)
ΥΓ.
Αν κάποιος/α πάντως μαγειρέψει "φιλέτο ρινόκερου με σως από κινέζικα αγρίοσυκα και φύλλα δάφνης" ζητώ να μου χρεωθεί ως δική μου έμπνευση.