|
|
|
|
|
|
|
|
Εμφάνιση μηνυμάτων
|
Σελίδες: « 1 2 [3]
|
39
|
Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: Τα νηστίσιμα μενού της Μεγάλης Εβδομάδας
|
στις: Μάρτιος 12, 2010, 22:35:21 μμ
|
Δοκιμαστε αν θελετε κι αλλη μια συνταγη για γιγαντες.ΥΛΙΚΑ 1ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ 1 ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΜΙΣΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ 1 ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ. Βαζουμε τα φασολια σε νερο απο το βραδυ.τα.Τα βραζουμε με αλατι.Σε κατσαρολα βαζουμε το λαδι,τα κρεμμυδια και σκεπαζουμε να σιγοβρασει για λιγο.Προσθετουμε την ντοματα,δεν προσθετουμε νερο,σκεπαζουμε την κατσαρολα μετα απο 5 λεπτα προσθετουμε ανηθο μαιντανο ζαχαρη αλατι πιπερι κι αφηνουμε να σιγοβρασει.Οταν βρασουν τα φασολια τους ριχνουμε κρυο νερο τα στραγγιζουμε και τα βαζουμε σε ταψακι.Βαζουμε τη σαλτσα απο πανω να παει παντου.Δεν ανακατευουμε.Ψηνουμε σε δυνατο φουρνο για μιση ωρα.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|