Τέλειο το θεματάκι που έχετε ανοίξει και συγχαρητήρια!!!
Despoinaki είσαι από τη Ρόδο ε; Αυτά που περιέγραφες μου θύμησαν πέρσυ το καλοκαίρι ένα μαγαζί στη Ρόδο και μπήκα στο προφίλ σου να δω αν είσαι από εκεί!! Πάντως για να καταθέσω τη γνώμη μου επί του ψησίματος κι εγώ θα σας πω πως το κάνει ο μπαμπάς μου στα κάρβουνα. Το έχει αγοαράσει ξελεπιασμένο και του ρίχνει λίγο αλάτι ρίγανη και ίσα που το αλείφει με ελάχιστο λάδι. Απλώς όταν το βάζει στη σχάρα δεν το γυρνάει συνέχεια. Μια φορά από τη μια πλευρά και μια από την άλλη. Και πάντα βγαίνει με την πέτσα του και άρτιο.
Ακριβώς όπως λέει η κοπέλα, το ψάρι δεν θέλει πολλές φορές γύρισμα, επίσης να αναφέρω κάτι επιπλέον : τοποθετήστε για λίγα λεπτά την σχάρα στη φωτιά να ζεσταθεί πρίν βάλετε το ψάρι!!