GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 28, 2024, 21:55:33 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: « 1 ... 126 127 128 [129]
1921  Εμείς, το GreekMasa ... / Ιούνιος 2007 / Απ: TΡΙΤΗ 12/6/07 ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΩΜΕ... στις: Ιούνιος 12, 2007, 14:30:21 μμ
Καλημέρα. Μόλις μπήκα από τη δουλειά, και έβαλα να γίνεται ένα μπριάμ και κοτόπουλο για το μωρουλίνι. Ζύμωσα και μερικά τυροπιτάκια τύπου κουρού να τα ψήσω αμέσως μετά, γιατί κεράσανε ένα στο φούρνο τη μικρή και το τσάκισε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Οπότε ας έχω μερικά να τσιμπάει.

Αρχοντία πως τα κάνεις τα τυροπιτάκια , για να κάνω κανένα και για τον μικρό? Και αυτός αν του δώσουν κανένα το τρώει άμέσως. Έχεις και καμια συνταγή για τυρόπιτα καλή?
1922  Κουβεντούλα / Υγεία και Ευεξία / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS, στις: Ιούνιος 12, 2007, 01:38:24 πμ
 
CANCER UPDATE FROM JOHN HOPKINS
HOSPITAL , U S - PLEASE READ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS,
ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

   1. ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.

  2. ΟΧΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ.

  3. ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕΛΟΦΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.


ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Johns Hopkins
ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ Reed Army Medical Center  ΕΠΙΣΗΣ.

ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΟΞΙΝΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ  ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.

ΟΙ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
ΜΗΝ ΚΑΤΑΨΥΧΝΕΤΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ  ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ, Ο Dr. Edward Fujimoto ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Wellness Program Manager at Castle Hospital,
ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΕ ΕΜΑΣ.

ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΛΙΠΟΣ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ, ΤΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΔΟΞΙΝΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΑΥΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑΛΙΝΑ, ΟΠΩΣ Corning Ware, Pyrex
Η ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.
ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΔΙΟΞΙΝΗ. ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ TV dinners, instant ramen and soups ΚΤΛ.,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ...

ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΥΡΑΝΤΧΑ ΓΙΑΛΙΑ ΚΤΛ.

ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΦΕΛΙΖΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΔΟΧΕΙΑ. ΟΙ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΥΛΙΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ Saran, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, Η ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΟΠΟΥ ΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ  ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟYΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ...

 

1923  Εμείς, το GreekMasa ... / Ιούνιος 2007 / Απ: 09/06/07 Τι τρώμε σήμερα? στις: Ιούνιος 09, 2007, 20:28:05 μμ
Σήμερα φάγαμε τηγανιτά ψαράκια(μαριδάκι), το βαριέμαι απίστευτο το τηγάνι , αλλά τι να κάνω. Εχω και παραγγέλίες Το Σαβ/κο κάνω φαγητά που δέν υπάρχει περίπτωση νά κάνω άλλη μέρα. Σαλάτα και κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο. Για το μωρό κοτόπουλο με ζυμαρικό. Για γλυκό δεν γίνεται λόγος. Ισως αύριο. Να περνάτε καλά.
1924  Μαγειρέματα / Αναζήτηση Συνταγής / Απ: Χιονάτος χαλβάς στις: Ιούνιος 08, 2007, 21:43:26 μμ
Ενα τέτοιο χαλβά έχω δει να κάνει αρκετές φορές η Βέφα. Δεν τον έχω δοκιμάσει. η ίδια έλεγε πως είναι πολύ νόστιμος.
https://www.vefashouse.gr/vefashouse/cur_recipe.asp?rdept%5Fid=2&recipe%5Fid=640&flag=1&flag%5Ffind=1
1925  Εμείς, το GreekMasa ... / Ιούνιος 2007 / Απ: 07/06/07 Tι θα φάμε σήμερα? στις: Ιούνιος 07, 2007, 16:14:25 μμ
Φασολάκια για σήμερα και ο admin δεν έχει έρθει ακόμα για να διαβάσει τι έχετε μαγειρέψει εσείς . Δύσκολη μέρα και σήμερα απ ότι βλέπω. Το μωρό μοσχαράκι με χυλοπιτες.
1926  Εμείς, το GreekMasa ... / Ιούνιος 2007 / Απ: 06/06/2007 στις: Ιούνιος 06, 2007, 20:46:14 μμ
Μετά τις χθεσινές φακές ...για σήμερα μοσχαρι με μακαρόνια. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά!!! Ηρθα από τη δουλειά και άρχισα το μαγείρεμα. Αυτά τα forum δεν είναι να τα διαβάζουν οι άντρες μας.
1927  Εμείς, το GreekMasa ... / Αυτοπαρουσίαση / voula στις: Ιούνιος 04, 2007, 23:17:47 μμ
             Γειά σας! Είμαι η Βούλα η γυναίκα του Αdmin. Η Αρχοντία ξέρει ποια είμαι. Διαβάζω διάφορα forum μαγειρικής και κυρίως το hungry καιρό αλλά έχω γράψει ελάχιστες φορές , γιατί διαβάζω Σαββατοκύριακα και τα περισσότερα σχόλια μου θα ήταν ετεροχρονισμένα. (Είμαι μητέρα ενός αγοριού 15 μηνών , όσο και η γλυκιά Δημητρούλα της Αρχοντίας και καταλαβαίνεται ότι με δουλείά και τις ιώσεις του μικρού , τον στέλνουμε παιδικό, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα φέτος για μένα). Ο άντρας μου μ΄έβλεπε τον ελάχιστο χρόνο μου να κάθομαι να διαβάζω και να εκτυπώνω διάφορες συνταγές και όταν του είπα ότι το side που διαβάζω είναι εγκαταλελειμμένο μου είπε την ιδέα του να κάνει ένα . Συντέλεσε και η γνωριμία μας με την Αρχοντία που είδε πως πρόκειται για άτομα συγκροτημένα και με ενδιαφέροντα και όχι *γυναικούλες* που το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι το τι θα φάνε μόνο την άλλη μέρα. Έτσι συμφώνησα γιατί δεν ήταν και κάτι το τρομερό. Το πολύ πολύ να μην το επισκεπτόταν κανείς.  Έτσι ξεκίνησε για πλάκα στην αρχή αλλά βλέποντας το ενδιαφέρον σας και την ανταπόκριση σας, βλέπω πως του αρέσει η ιδέα (το χόμπι  του είναι οι Η/Υ). Αυτά για μας, γιατί διάβασα πως κάποιες κοπέλες είχαν απορίες γύρω από τη μυστηριώδη γυναίκα του admin.
   Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο. Ελπίζω η κάθε επίσκεψη εδώ να είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα μας να μας βοηθάει στο τι θα μαγειρέψουμε την άλλη μέρα (μεγάλος μπελάς τουλάχιστον για μένα) και γιατί όχι να κάνουμε και καμιά συνάντηση ή να ανταλλάξουμε απόψεις σε διάφορα θέματα.
   Και κάτι τελευταίο. Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν αλλά να προσπαθήσουμε να είναι στα όρια της ευπρεπείας και όχι να προσβάλουμε ο ένας τον άλλο. Η προσπάθεια μπορεί να είναι του άντρα μου, η ζωντάνια και η φωνή δική μας. Ελπίζω να το αγαπήσετε και εγώ μαζί σας και να το θεωρούμε σύντομα και δικό μας δημιούργημα  Από τον άλλο μήνα θα τα λέμε πιο συχνά.
Σελίδες: « 1 ... 126 127 128 [129]