γεια σας παιδια! όπως βλέπω όλα καλά!κι εγω μια χαρά μέχρι τωρα!
σας δινω τη συνταγή γιαουρτογλυκού νομιζω οτι όλα τα υλικά επιτρέπονται.δειτε τα και αν διαφωνείτε λέτε.....
σε ενα φλυτζανι του καφέ χλιαρό νερό μουλιάζετε 2 κουταλιές σούπας σκόνη ζελατίνης για 5-6 λεπτά.
ζεστένετε ενα φλυτζάνι γάλα1,5% και όταν γίνει χλιαρό προσθέτετε τη ζελατίνη και χτυπάτε με το μίξερ για να μην συσσωματωθεί η ζελατίνη.
προσθέτετε 2 γιαουρτακια των 200 γρ. 0%, σκόνη ζαχαρίνη 1/2 φλυτζάνι, άρωμα βανίλια (2 Κουταλιές έβαλα εγω), 1 κουταλάκι γλυκού αλεσμένη μαστίχα Χίου(δεν έχει ζάχαρη), και τέλος κανέλα όση θέλετε ανάλογα με το γούστο σας εγω βάζω περίπου ενα κουταλάκι γλυκού. χτυπάτε με το μίξερ ξανά να αφρατέψει και ψυγείο.
είναι νόστιμο και ευκολο πολύ. μοιάζει λίγο με πανακότα αν είχαμε και λίγο μέλι καλύτερα αλλά κι ετσι είναι ωραίο!
καλά επιτυχία