Οσο για γλυκοξινο....εγω κανω απλη εκδοχη...
Περνω τη σαλτσα uncle bens απο το σ/μ που θεωρω οτι ειναι πολυ καλη ,σοταρω καλα το κρεας(ειτε κοτοπουλο ειτε χοιρινο σε μικρες μπουκιτσες),χαμηλωνω και σιγοβραζω να ψηθει καλα και προσθετω τη σαλτσα να παρει 1-2 βρασεις.
Μωρέ εν θέλω να πάρω έτοιμη σάλτσα....Κάποτε μου είχαν πει και είχα φτιάξει μια συνταγή που είχε βγει καταπληκτική αλλά δεν την θυμάμαι καλά. Νομίζω είχε χρωματιστές πιπεριές ροδέλες, κρεμμύδια και αντί για νερό ήθελε μόνο χυμό πορτοκαλιών. Αυτό σε γενικες γραμμές αλλά δεν είμαι σίγουρη κιόλας. Άσε που μπορεί να ξεχνώ λεπτομέρειες.
Όσο για την πρόταση γλυκού την κοιτάζω αμέσως.