Βάζεις λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίζεις ένα μικρό ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και 1-2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρο και λίγη καυτερή πιπεριά αν σας αρέσουν τα καυτερά. μετά ρίχνεις τις γαρίδες αφού τις έχει καθαρίζει από το εντεράκι ή εχει αφαιρέσει το σωμα και εχει μείνει το κεφάλι και η ουρά και αφήνεις να τηγανιστούν λίγο γυρίζοντας και από την άλλη πλευρά. λίγο όμως . σβήνεις με λίγο κρασάκι λευκό ή ούζο (εγώ με ούζο ) και ρίχνεις λίγο νερό. σ΄ένα πιάτο χτυπάς ένα λεμόνι με λίγη μουστάρδα και το ρίχνεις μέσα και αφήνεις να πάρει μια βράση. ρίχνεις και τη φέτα και λίγο ψιλοκομμένο μαιντανό και έτοιμο. Εγώ αυτή τη συνταγή ξέρω , την τρώγαμς σε πολλά μαγαζιά στη θεσ/νίκη. Με κρέμα γάλακτος έχω φάει αλλά δεν με είχε ενθουσιάσει.
Α και αν θές ρίξε μισή κουταλιά αλεύρι και διέλυσε τη στο λεμόνι να γίνει πιο χυλωμένη η σάλτσα σου.
Αυτό με το αλεύρι δεν το είχα σκεφτεί. Είπα κρέμα γάλακτος γιατί ήταν αρκετά πηχτή η σάλτσα.
Αχ σ' ευχαριστώ πολύ Βουλίτσα μου