καλημέρα
βλέπω καινούριες συνταγούλες!!!!
marialenaki να η μετάφραση που θες αλλά πού θα τη χρησιμοποιήσουμε άραγε αυτή τη μαρμελάδα?
?
Μαρμελάδα Γάλα πάρα πολύ καλή (όχι εβαπορέ γάλα)
150 g αποβουτυρωμένου γάλακτος σε σκόνη
12 κουτ.σούπας του αποβουτυρωμένου γάλακτος σε υγρή μορφή
γλυκαντικό
Ανακατέψτε τα δύο γάλατα, έτσι ώστε η υφή του συμπυκνωμένου γάλακτος να είναι είναι ομαλή. Βάλτε το σε ένα βάζο μαρμελάδας με σιδερένιο καπάκι που προβλέπεται για αυτό το βάζο και κλείστε το καλά. Βάλτε το βάζο σε μια χύτρα ταχύτητας και προσθέστε νερό έως να καλυφθεί το βάζο. Κλείστε την χύτρα, ανάψτε το μάτι και όταν σφυρίξει η βαλβίδα χαμηλώνετε και αφήνετε 1 / 2 ώρα.
Όταν ο χρόνος έχει τελειώσει, αφήστε το βάζο κρυώσει στην κατσαρόλα.
Όταν όλα είναι κρύο, αφαιρέστε το βάζο και να το ανοίξετε. Βάλτε τη ζύμη που περιέχει το χρυσό βάζο σε ένα μπολ. Πιέστε τον πολτό με ένα πιρούνι και προσθέστε το γλυκαντικό ( όση ποσότητα θέλετε ). Βάλτε τα πάντα σε ένα μπλέντερ και προσθέστε μερικές κουταλιές της σούπας υγρό αποβουτυρωμένο γάλα. Ανακατέψτε την κρέμα έως ότου γίνει αρκετά πυκνή.
Βάλτε όλα σε ένα βάζο μαρμελάδας και τοποθετείστε το στο ψυγείο
Φαντάζομαι να σε καλύπτει η μετάφραση, κι αν πετύχει πες το μας
μήπως ανακαλύψουμε τίποτα καινούριο σαν συνταγή