αν θυμάμαι καλά χτυπάμε ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και μετά προσθέτουμε σιγά σιγά ζαχαρίνη και οτι άλλο θες εγώ θα βάλω καφέ νες γιατί δεν έχω κακάο ή μπορείς να βάλεις και μαστίχα τριμμένη λίγη... και μία βανίλια χωρίς ζάχαρη... αλλά θα την ψάξω ακριβώς και θα σου πώ...
3 ασπράδια
2 κουταλάκια γλυκού κακάο
6 κουταλιές σούπας ασπαρτάμη
2 κουταλάκια καφέ δυνατό καφέ
προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150
χτυπάμε πολύ καλά τα ασπράδια. ανακατεύουμε την ασπαρτάμη και το κακάο και τα ρίχνουμε σιγά σιγά στα ασπράδια για να μη μας χαλάσει η μαρέγγα!!! προσθέτουμε και τον καφέ και συνεχίζουμε να χτυπάμε το μείγμα για άλλα 30 δευτερόλεπτα. χωρίζουμε τα μείγμα σε μικρές μεριδούλες και το ψήνουμε για 15-20 λεπτά.