GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 25, 2024, 08:29:43 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: « 1 2 3 [4]
46  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / σβήνοντας με μπράντυ στις: Οκτώβριος 07, 2011, 22:35:41 μμ
καλησπέρα, το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο το μπράντυ αλλά το "σβήσιμο", τί σημαίνει ακριβώς το να σβήνω ένα φιλέτο μοσχαρίσιο με μπράντυ, ποιά είναι η διαδικασία μπορεί κανείς να με βοηθήσει;
Σελίδες: « 1 2 3 [4]