Θελω να αγοράσω σκεύη επαγωγικής εστίας αλλά οι τιμές πάνε στα ύψη. Ξέρετε κανένα μαγαζί γνωστό για τις καλές τιμές του; Στο Skroutz δεν βρίσκω κάποια "επαγωγικά" που ψάχνω!
Θέλω να φτιάξω αρακά αλλά όχι λαδερό κλπ. αλλά για να συνοδεύει πιάτα με κρεατικά. Βραστός είναι αυτού του είδους ο αρακάς άραγε; και πως γίνεται; thanx
καλησπέρα, το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο το μπράντυ αλλά το "σβήσιμο", τί σημαίνει ακριβώς το να σβήνω ένα φιλέτο μοσχαρίσιο με μπράντυ, ποιά είναι η διαδικασία μπορεί κανείς να με βοηθήσει;