|
|
|
|
|
|
|
|
Εμφάνιση μηνυμάτων
|
Σελίδες: « 1 2 [3] 4 »
|
39
|
Εμείς, το GreekMasa ... / Δίαιτα Dukan / Απ: Δίαιτα Dukan (8η ενότητα συζητήσεων)
|
στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 16:51:42 μμ
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
mayazz και marotzana: το θεολιθον σε τι ακριβως οφελει??? Πρωτη φορα το ακουω!
Οσο για ΛΙΝΕΣΣΑ υπαρχει σχεδον παντα αλλα ειναι "κρυμμενη" σε πακετα αλλης εταιρειας. Νομιζω λεγεται PIC FRISCH!
ΓΙΑ ΝΕ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΜΕΡΑ ΡΡ! lol
|
|
|
44
|
Εμείς, το GreekMasa ... / Δίαιτα Dukan / Απ: Δίαιτα Dukan (8η ενότητα συζητήσεων)
|
στις: Φεβρουάριος 03, 2012, 15:04:01 μμ
|
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΒΡΙΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΩ!!!
Τιραμισού - με παντεσπάνι (χωρίς TOL προϊόντα.) Βάση: 3 αυγά γάλα 2 κουταλιές της σούπας σκόνη πρωτεΐνης ή corn flour Ζαχαρίνη 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Ψευτικό μασκαρπόνε: 500g Linessa γάλα Ζαχαρίνη Άρωμα αμύγδαλο 1 μικρό εσπρέσο ίσως κακάο - αλλά όχι πια χωρίς TOL προϊόντα.
Προετοιμασία ΒΑΣΗΣ: Χωρίζουμε τα αυγά. Χτυπάμε το ασπράδι μαζι με την ζαχαρίνη μεχρι να γίνει μαρέγκα. Χτυπάμε τους κρόκους με λίγο γάλα, στη συνέχεια προσθέστε το μπέικιν πάουντερ και σιγά σιγά την σκόνη πρωτεΐνης/corn flour. Ανακατέψτε τα ελαφρά και βάλτε το μίγμα σε μια λαδόκολλα. Η ζύμη πρέπει να είναι περίπου 0,5-1 εκατοστά σε ύψος. Στο φούρνο ψήνουμε στους 170 ° για περίπου 8-10 λεπτά μέχρι να γίνει χρυσοκίτρινο. Αφαιρέστε, τη λαδόκολλα (βρεγμένη πετσέτα από το πίσω μέρος) και κόψτε την στη μέση. Θα πρέπει να ειναι 2 ισια κομμάτια.
Ψευτικό μασκαρπόνε:: Ανακατέυουμε την linessa με λίγο γάλα μέχρι να αποκτήση μια απαλή κρεμώδη υφή. Προσθέτετε το άρωμα αμύγδαλο και την ζαχαρίνη. Προσθέτετε λίγο έτοιμο espresso ή καφέ. Αν θέλετε ρίχνεται και λίγο στη βάση, ανάλογα πως σας αρέσει το τιραμισού.
Τώρα αρχίζουμε με τα στρώματα: βάση, κρέμα, βάση, κρέμα. Βάζουμε για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο. Αν θέλουμε μπορούμε να ριξούμε λίγο κακάο απο πανω. Προσοχή, με κακάο, δεν είναι πλέον χωρίς TOL προϊόντα!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|