Τι να πω βρε κορίτσια και εγώ που έμεινα με την απορία ; Πάντως πιο λογικό μου φαίνεται η γυαλιστερή πλευρά, που φαίνεται επεξεργασμένη, να είναι η κατάλληλη για να σκεπάζει τα τρόφιμα. Αν κάποιος γνωρίζει , ας μας υποδείξει το σωστό για να μαγειρεύουμε με ασφάλεια.
Με θλίβει η ελληνική πραγματικότητα. Γιατί είμαστε τελευταίοι σε όλα τα θετικά και πρώτοι στα αρνητικά ; Γιατί μπορούν οι άλλοι λαοί να είναι περήφανοι για τον τόπο τους και εγώ που θεωρώ τον τόπο μου έναν απ'τους ενδοξότερους να χαρακτηρίζομαι ως " πατρδόπληκτη " ή " σωβινίστρια " ; Είμαστε άξιοι της τύχης μας. Οι πολιτικοί με τις πολιτικές τους κάνουν ότι θέλουν και εμείς απ'τον καναπέ μας στραβομουτσουνιάζουμε γκρινιάζοντας. Ε αει σιχτήρ πια !! Πότε θα ξεσηκωθούμε πια ;;;
Έχω μπερδευτεί με την σωστή χρήση του αλουμινόχαρτου. Όταν τυλίγουμε τρόφιμα ή σκεπάζουμε ταψί με σκοπό να το μαγειρέψουμε στο φούρνο, ποιά επιφάνεια του αλουμινόχαρτου ακουμπά στα τρόφιμα, η θαμπή ή η γυαλιστερή ? Συγχωρέστε με ακούγομαι αφελής..