Καλημέρα σε όλους! Ζητώ την βοήθειά σας. Έχουμε τραπέζι απόψε έναν αγαπητό φίλο απ΄τα παλιά και επιθυμία του είναι να φάμε κριθαράκι γιουβέτσι στο φούρνο.Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να υπολογίσω αναλογία υγρών και ζυμαρικού..ώστε ούτε να λασπώσει το κριθαράκι ούτε να μείνει ωμό. Ξέχασα να πω ότι θα έχω ετοιμάσει νωρίτερα την κότα κοκκινιστή στην κατσαρόλα. Λοιπόν θα με βοηθήσει κανείς.. Ευχαριστώ.
Έχω μπερδευτεί με την σωστή χρήση του αλουμινόχαρτου. Όταν τυλίγουμε τρόφιμα ή σκεπάζουμε ταψί με σκοπό να το μαγειρέψουμε στο φούρνο, ποιά επιφάνεια του αλουμινόχαρτου ακουμπά στα τρόφιμα, η θαμπή ή η γυαλιστερή ? Συγχωρέστε με ακούγομαι αφελής..