Ρουλακι σε αγαπω συμπεθερουλα μου!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα Ελιωσα!
Λοιπον και η παγωμενη αλμυρη εκδοση της γαλατοπιτας ειναι σουπερ!!! Οποτε εχουμε και λεμε!
1 λιτρο γαλα 0%
8 κουταλιες σουπας βρωμη
5-6 φετες γαλοπουλας 0%
3 αυγα (θα μπορουσε να γινει και με 2)
Τυρι εγω δεν εχω αλλα θα μπορουσατε να βαλετε λιγη φετα Παγωνη ή Αρλα.
Αλατακι (με προσοχη ειδικα οσοι βαλετε και τυρι )και πιπερακι.
Βαζουμε το γαλα να ζεσταθει και μολις αρχισει να αχνιζει ριχνουμε ολα τα υλικα μας εκτος απο τα αυγα και το τυρι που θα το εβαζα στο τελος.
Ανακατευουμε συνεχως μεχρι να πηξει. Θα χρειαστει 15-20 λεπτα περιπου...
Οταν ειναι ετοιμο το κατεβαζουμε απο τη φωτια. Χτυπαμε τα 3 αυγα σε ενα μπολ πολυ καλα. Ανακατευοντας πολυυυυ γρηγορα το μειγμα μας ριχνουμε τα αυγα. Και μετα το τυρι.
Περναμε με μια λαδωμενη χαρτοπετσετα ενα πυρεξακι και ριχνουμε το μειγμα μας. Μπορειτε να ριξετε και απο πανω λιγο τυρι.
Ψηνουμε στους 180 μεχρι να ροδισει. Εγω επειδη δεν το ειδα καλα ψημενο μεσα το σκεπασα με ενα αλουμινοχαρτο και το εψησα για κανενα 10λεπτο ακομα.
Καλη σας ορεξη!