Καλησπέρα Ντουκανοπαρεάκι!!! Έχω να πω πως αν και κάνω τις ατασθαλίες μου που και που, το χάσιμο καλά κρατεί... φτου φτου μή το ματιάσω! χαχα! Δε μπορώ όμως να ανανεώσω το τικερακι
Έψαξα για το τυράκι και το γάλα σε σκόνη, και βρήκα κάποια άλλα...νομίζω κάνουν... (επιτρέπεται να βάλω φωτό???)
Το μενού σήμερα έχει γλώσσα... πάρ'τε και τη συνταγή για καμιά ιδέα!
ΥΛΙΚΑ
2 φιλέτα γλώσσας (και η πέρκα κάνει)
2 κουτ. σούπας μουστάρδα Dijon
2 κουτ. σούπας ξύδι μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο
κρεμμυδάκι
μαιντανό
αλάτι
πιπέρι
λίγο νερό
χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε τα φιλέτα, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μέσα όοοολα τα υλικά μαζί (το κρεμμύδι σε ροδέλες).
Με το νεράκι που βάζουμε μέσα, στην ουσία το ψαράκι μας γίνεται βραστό, αλλά πεντανόστιμο!!
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να είναι έτοιμα! μιαμ μιαμ....