ρε κορίτσια, για ποια pasarella μιλατε. Μου φαινεται τωρα μετονομασθηκανε σε melosa. Οπως και να χει συμφωνω με προηγούμενο σχόλιο οτι καλύτερα να αποφεύγεις. Τα γλυκα έιναι αρκετα βιομηχανοποιημενα. εχουν την κεντρική μαζική παραγωγη στο Μπουρνάζι και μετά τα διανέμουν οπου εχουν καταστημα. Καμία σχεση με ποιοτικό, παραδοσικό γλυκο.
Δεν ξέρω αν έγινε η βάφτιση ή αν είσαι κοντά, αλλά αν θες πραγματικά σπιτικό γλυκο φτιαγμενο με υλικα και οχι σκονες, πήγαινε στη "Δανάη - γλύκές δημιουργίες", στο Αιγάλεω Πολυδευκους 38.
Η κοπέλλα κάνει μικρά θαυματα και έχει τρελλάνει τη γειτονιά με τα αρώματα απο το εργαστηριο της
Αξιζει να δοκιμάσεις προφιτερολ, cheese cake, εκμεκ και μπακλαβαδακια. Θα τρελλαθειτε
Αγγελική