GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 25, 2024, 03:28:29 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση θεμάτων
Σελίδες: [1]
1  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / μικρό πρόβλημα με ψωμί από αρτοπαρσκευαστή στις: Ιούνιος 23, 2012, 10:08:11 πμ
Καλημέρα.

Προσπαθώ να κάνω ψωμί με έναν αρτοπαρασκευαστή και ενώ βγαίνει νόστιμο, πάντα μετά από 1-2 μέρες (το φυλάω στο ψυγείο) αρχίζει να γίνεται τρίμματα. Τρώγεται, μεν άλλα δεν διατηρεί μια συμπαγή υφή.

Έχω δοκιμάσει διάφορα αλεύρια (από λευκό μέχρι αλεύρι βρώμης) και διάφορες αναλογίες. Τα περισσότερα συστατικά είναι τα κλασικά. 600γρ αλεύρι, 400γρ νερό, αλάτι στο νερό, ζάχαρι στο αλεύρι μαζί με λίγο ξερή μαγιά. Επίσης στο νερό που είναι στον κάδο βάζω και 2 κουταλίες λάδι.

Καμία ιδέα;

Σελίδες: [1]