GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 26, 2024, 15:57:11 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση θεμάτων
Σελίδες: [1]
1  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Πελαγωμενος με αγορα τηγανιου στις: Δεκέμβριος 28, 2012, 00:15:38 πμ
Καλησπερα σας παιδια, ειμαι στο ψαξιμο για αγορα τηγανιου καθως το προηγουμενο αντικολλητικο εχει χιλιογρατζουνιστει, και γι αυτο το λογο και το καινουργιο δε θα ηθελα να ειναι τεφλον λογω των γνωστων επιπτωσεων..

Εχω μπερδευτει τωρα ως προς δυο ειδη τηγανιων:

1. Ανοξειδωτα
2. Κεραμικα

Τα ανοξειδωτα ακουω ειναι πολυ καλα και κρατανε παρα πολυ καιρο, ποιοτικα και τα λοιπα.. Ισχυει οτι δεν ειναι αντικολλητικο κανενα ανοξειδωτο? Επισης υπαρχουν ποιοτητες στο ανοξειδωτο? Ολα λενε ανοξειδωτο ατσαλι 18/10..

Γιατι βλεπω fissler ανοξειδωτο 24 εκατοστων το φτηνοτερο 90 ευρω και τοσο ψηλα δεν φτανουμε, παρ ολο που εχω ακουσει οτι η fissler ειναι κορυφη.. Εχω βρει ενα του Παρλιαρου 26 εκατοστων με 30 ευρω, και λεει κι αυτο κανονικα ανοξειδωτο 18/10 και 3ply ( μια τεχνολογια με 3 στρωματα υλικου, ανοξειδωτο πανω και κατω και αλουμινιο μεσα ) .. Θα ειναι μαπα του παρλιαρου λογω μαρκας και τιμης, η ειναι ολα τα ανοξειδωτα αξιοπρεπη..  Εμφανισιακα του Παρλιαρου ειναι ανωτερο επισης..

Προσφατα ακουσα να μου προτεινουν κεραμικα.. Τα κεραμικα ειναι αντικολλητικα? Κι αν ναι, εχουν κι αυτα στρωμα υλικου που ξυνεται και επιβαρυνει κι αυτο το φαγητο? Η ειναι η καλυτερη λυση λογω της μη "αντικολλητικοτητας" των ανοξειδωτων και δεν εχουν κανενα κινδυνο?

Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια..

Δημητρης
Σελίδες: [1]