GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Δεκέμβριος 07, 2021, 14:54:45 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: [1]
1  Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: καμμένος πάτος κατσαρόλας στις: Νοέμβριος 18, 2013, 12:44:59 μμ
ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...   Μην περιμένεις να ξεραθούν τα υπολείμματα των τροφών για να αποφασίσεις να τα καθαρίσεις. Ειδικά το αλάτι, το ξίδι, οι χυμοί των εσπεριδοειδών και η μουστάρδα, αν παραμείνουν για πολύ καιρό, μπορεί να διαβρώσουν την ανοξείδωτη επιφάνεια. Golden Magazine
Σελίδες: [1]