καλημέρα!!
anastasia76 Καλώς ήρθες και συγχαρητήρια για τις απώλειες!!
gewrgiapap την κρεπούλα μπορείς να την κάνεις και μόνο με ασπράδι αν θες που δεν αφήνει μυρωδιά,
την έχω κάνει και χωρίς καθόλου αυγό με γιαούρτι - πίτουρα - γάλα και μυρωδικά ή ζαχαρίνη-κανέλα όσο για τα γλυκα
και σε μένα οι πρώτες μέρες ήταν οι χειρότερες... μετά θα μειωθεί η θέληση για γλυκό αλλά πρόσεξε την κατανάλωση γλυκαντικών
γιατί αν είναι μεγάλη, επιτείνει το πρόβλημα.(τουλάχιστον σε εμένα)
tenia87 πολύ καλή απώλεια!! μπράβο σου!
zuzu για την κρεπούλα προσωπικά βάζω δυο κσ πίτουρο βρώμης, 1 κσ πίτουρο σταριού μισό γιαούρτι, 1 αυγό, 1κγλ μπέικιν και μισό φλυτζ γάλα ή νερό
από κει και πέρα βάζω αλατι πιπέρι ρίγανη κλπ αν την θέλω αλμυρή ή ζαχαρίνη κανέλα βανίλια κλπ αν την θέλω γλυκιά. το αφήνω λιγο το μίγμα να πήξει
και ψήνω σε αντικολλητικό σε σιγανή φωτιά για αρκετή ώρα ή στον φούρνο.
Όσο για τα τυράκια που λέγατε χθες υπάρχει και η φέτα 2% του μανδραγόρα στον πειραιά που νομίζω
είναι πιό νόστιμη και λιγότερο αλμυρή από του παγώνη.
συμφωνώ με την annagrig1980 για την κατακράτηση των αλμυρών τυριών, είδικα η ζυμήθρα εμένα με πρήζει κάθε φορά!
Να σημειώσω ότι από ότι έχουν πει παλιότερα κοπέλες του φόρουμ τα πίτουρα καλό είναι να τα καταναλώνουμε όλα μαζί και όχι τμηματικά.
Ξέρω ότι δεν είναι απόλυτο και δεν το ακολουθούν όλοι απλά το αναφέρω...
φιλάκια και καλή δύναμη σε όλες...
εγώ έχω ρώσσους και δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά