lupettitsa μου καλή! Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση! Βασικά δεν το είδα εδώ για τη σόγια, αλλά σε άρθρα που βρήκα γενικά στο ιντερνετ και ελληνικά και ξένα. Και μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα να κάνω το αλεύρι γιατί βγάζει καταπληκτικά κεικ
. Το χρησιμοποιώ καιρό τώρα και δεν είδα να κολλάω απ'αυτό να σου πω την αλήθεια γιατί και με αυτό έχανα. Το ρεγκιλαιτ πάλι κάπου το είχα δεί και είπα εδώ είμαστε τώρα, θα δημιουργήσω συνταγές
. Όμως σύμφωνα με αυτά που μου λέτε παιδιά, κομμένα τα κεκάκια μου και τα πιτάκια και όλα. Γαμώτο, τα μάφινς με το πίτουρο βρώμης γίνονται σαν αερόμπαλες κυριολεκτικά! Είναι κούφια μέσα και δεν χορταίνουν. Αλλά τι να κάνουμε, θα πρέπει να το υποστούμε αν θέλουμε να χάσουμε
. Τέσσερα κιλάκια! Θα φορτσάρω με πίτουρα, πρωτείνες και χορτάρια και θα τα χάσω. Ας ξεχάσω τα κέικ και τα λοιπά, τι να κάνουμε. Η ζαχαρίνη δεν έχει υδατάνθρακες?.