Καλημερα σε ολους. Τι κανετε? Θελω τα φωτα σας. Θα φτιαξω τρουφακια με επικαλυψη σοκολατας αλλα δεν μπορω να σκεφτω εναν τροπο να τα βουταω στην σοκολατα και να ειναι παντου επικαλυμενα. Αν τα βγαζω με κουταλι θα μενει καπου κενο.
Καλημερα σε ολους. Λοιπον, πηγα Κωνσταντινουπολη πριν 2 χρονια για μηνα του μελιτος. Μειναμε μια εβδομαδα περιπου. Ειναι καταπληκτικη και δεν το λεω επειδη εχω γεννηθει εκει αλλα επειδη μου το επιβεβαιωνουν οσοι εχουν παει. Πηγαμε και μεις με οργανωμενο γκρουπ λιγων ατομων (γυρω στα 10). Ειναι πραγματικα πολυ συγκινητικο να βλεπεις ολα τα βυζαντινα μνημεια με αποκορυφωμα την Αγια Σοφια που εκει το λιγοτερο τρως 2 ωρες για ξεναγηση. Το φαγητο εξαισιο παντου. Τα γλυκα δε, μια πανδαισια γευσεων. Να πας κρουαζιερα στον Βοσπορο και στα Πριγκιπονησα. Στην κλειστη αγορα θα βρεις οτι θελεις σε πολυ καλες τιμες αλλα οπως ηδη ειπε η vilma να κανεις παζαρια και να προσεχεις πολυ τους μικροαπατεωνες. Στην αιγυπτιακη αγορα θα βρεις οτι μπαχαρικο θελεις. Να πας γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσει πολυ. Και αν δεν εχεις δει την Πολιτικη Κουζινα δες την τωρα πριν πας για να μπορεσεις να "μυρισεις" απο τωρα τον αερα της Πολης. Καλο ταξίδι!!!
Ανοιξα αυτο το θεμα για να λεμε οτι αφορα τα διαφορα σκευη κουζινας που χρησιμοποιουμε και να λυνουμε τις αποριες μας.
Εγω, π.χ. μεχρι πριν λιγες μερες δεν ηξερα τι ειναι το τσερκι τουρτας και παντα δυσκολευομουν με το στρογγυλο σχημα της. Ψαχνοντας το, ανακαλυψα οτι υπαρχουν παρα πολλα εργαλεια κουζινας που δεν τα φανταζομουν και ακομα δεν ξερω τι ακριβως κανουμε με αυτα.