|
|
|
|
|
|
|
|
2701
|
Μαγειρέματα / Γενική συζήτηση / Απ: Τα τυριά της Ελλάδας
|
στις: Σεπτέμβριος 25, 2007, 22:40:25 μμ
|
Πολύ καλές οι πληροφορίες σου για τα τυράκια. Βέβαια υπάρχουν τόσα πολλά άλλα στην Ελλάδα που θα χρειαζόμασταν σελίδες ολόκληρες για να τα παραθέσουμε όλα. Υπάρχουν όμως και μερικά τυριά άγνωστα στους περισσότερους που είναι πολύ νόστιμα αλλά λόγω περιορισμένης παραγωγής δεν τα ξέρουν όλοι. Όπως είναι το Μπάτζος της Θεσσαλίας, η Σφέλα της Πελοποννήσου, το Πετρωτό της Τήνου, η Γυλωμένη και η Αγύλωτη της Σίφνου, το Πόσσιας από την Κω, το Χλωρό της Σαντορίνης κ.ά. Αν θέλεις πληροφορίες και για άλλα μπορώ να σου τις στείλω.
|
|
|
2702
|
Εμείς, το GreekMasa ... / Αυτοπαρουσίαση / Mary
|
στις: Σεπτέμβριος 25, 2007, 10:20:56 πμ
|
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΘΩ, ΛΕΓΟΜΑΙ ΜΑΙΡΗ, ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΔΥΜΑ ΣΤΗΝ 3 ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΜΟΥ ΧΟΜΠΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ. ΤΟΣΟ ΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ. ΚΑΤΙ Ο ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ, ΚΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|