|
|
|
|
|
|
|
|
Εμφάνιση μηνυμάτων
|
Σελίδες: « 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 181 »
|
49
|
Κουβεντούλα / Γονείς / Απ: Τι τύπος μαμάς είστε;
|
στις: Ιούνιος 30, 2011, 22:55:37 μμ
|
Δεύτερος Χίτλερ στο masa. Και γω περισσότερα Γ. Τα προβλήματα, όμως, θα προκύψουν κυρίως όταν θα φτάσουν στην εφηβεία.
Ευτυχώς που ήρθε το τεστ για να μου το επιβεβαιώσει. Λες και δεν το ζω από πρώτο χέρι!!!
|
|
|
51
|
Κουβεντούλα / Περι ανέμων .... / Απ: ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ.......????
|
στις: Ιούνιος 28, 2011, 12:29:11 μμ
|
Κατά τη διάρκεια του ύπνου το ύψος του ανθρώπου αυξάνεται κατά 2,5 εκατοστά επειδή ενυδατώνονται οι δίσκοι της σπονδυλικής στήλης. Μήπως το ύψος δεν αυξάνεται, αλλά επιμηκύνεται? Δηλαδή όταν κοιμάσαι και χαλαρώνεις, ανοίγουν οι δίσκοι της σπονδυλικής στήλης, και όταν ξυπνάς να επανέρχεσαι? Λέω εγώ τώρα... Γιατί αν ήταν έτσι θα ήμασταν όλοι πανύψηλοι...
|
|
|
52
|
Εμείς, το GreekMasa ... / Ιούνιος 2011 / Απ: Τρίτη 28/6/2011, Τι θα φάμε σήμερα
|
στις: Ιούνιος 28, 2011, 12:21:47 μμ
|
Καλημέρα! Σήμερα τρώμε γαύρο πανέ, σκορδαλιά καρυδάτη, και ντοματοκεφτέδες της Μάρτζι. Για το βράδυ έχει περισσέψει παστίτσιο από χθες. Για γλυκό... έχουμε μια υπερπαραγωγή στο ψυγείο. Επειδή χθες στο στούντιο είχαμε φωτογράφιση γλυκών, σήμερα έχουμε ένα ταψί σοκολατόπιτα, ένα ταψί μπράουνις, ένα ταψί καρυδόπιτα, καμμιά 15αριά σουφλεδάκια, καμμιά 20αριά πάστες διαφόρων γεύσεων (σοκολατίνες, πορτοκάλι, μπισκότο κ.λπ.) και 2 κιλά παγωτό παρφέ (κρέμα, σοκολάτα). Θα πεθάνουμε από το ζάχαρο!!!! Πολλά φιλιά
|
|
|
55
|
Εμείς, το GreekMasa ... / Ιούνιος 2011 / Απ: Κυριακή 26/6/2011, Τι θα φάμε σήμερα
|
στις: Ιούνιος 26, 2011, 18:27:04 μμ
|
Καλησπέρα! Μετά από ένα χθεσινοβραδινό ξεφάντωμα στο γάμο της ανιψιάς μου, σηκώθηκα με το ζόρι να μαγειρέψω. Έστειλα τα παιδιά για μπάνιο με τον άντρα μου και εγώ μαγείρεψα Όσο μπούκο στο φούρνο με πορτοκάλι και γαλλικές πατατούλες. Έφτιαξα και μια σαλάτα με σπανάκι baby, μπέικον και ψημένο καπνιστό τυρί και όλα εντάξει.
|
|
|
60
|
Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας) / Διάλειμμα για .. διαφημίσεις / Σεμινάρια φωτογραφίας φαγητού
|
στις: Ιούνιος 22, 2011, 13:28:48 μμ
|
Όποιος από τα μέλη του Greekmasa θέλει να μάθει πως ένα φαγητό μπορεί να «απογειωθεί» φωτογραφικά δεν έχει παρά να έρθει στο στούντιο να παρακολουθήσει σεμινάρια από τον γνωστό φωτογράφο φαγητού Παναγιώτη Μπελτζινίτη. Τα μαθήματα είναι 3ωρα και μπορούν να γίνουν, είτε ατομικά, είτε ομαδικά (αν οργανωθεί γκρουπάκι).
Πληροφορίες: Studio Saycheese Τηλ.: 210 9960702 - 6944555011
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|